Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O fotografie cu un pepene verde cu miez galben postată pe Facebook a stârnit un val de comentarii.

O tânără care a cumpărat un pepene verde dintr-un supermarket a stârnit un val de comentarii pe Facebook după ce a pus o poză cu fructul care nu avea miezul roşu aşa cum se aştepta, ci galben.

Femeia pare supărată de supriza avută, spunând că i-a trecut pofta de pepene roşu. Alţi utilizatori de Facebook o sfătuiesc să îl mănânce pentru că nu este nimic anormal cu pepenele cumpărat, fiind de fapt o altă specie care creşte în România.

Despre pepenele verde cu miez galben nu se ştiu prea multe. El pare neobişnuit pentru cei tineri, însă bătrânii îl "cunosc" destul de bine.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Analfabeți funcționali soroșisto-neomarxiști Ăștia sunt convinși că omul se trage din maimuțe cu creieri minimali, dar care comunică de mii de ani pe feisbuci!

1 august 2020 1:28

v Asta da stire, specifica "ziaristilor" nostri. Mi-a "placut" mai ales titlul, dar si continutul articolului este "grozav"

31 iulie 2020 23:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.