Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Academia de Studii Economice din București, liderul învățământului superior economic și de administrație publică din Europa de Sud-Est, anunță că va organiza, exclusiv online, un nou concurs de admitere în luna septembrie pe locurile rămase disponibile la programele universitare de licență, masterat și doctorat. Toate informațiile necesare viitorilor candidați sunt postate pe site-ul instituțional www.ase.ro și pe pagina oficială de Facebook ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCUREȘTI.

Înscrierile la programele universitare de licență au loc online, în perioada 4 - 9 septembrie, pe platforma admitere.ase.ro, pe care se va desfășura tot procesul de admitere.

Concursul este alcătuit din eseul motivațional, testul de competenţă lingvistică - pentru candidaţii care optează pentru programe cu predare în limbă străină, și media generală de admitere, calculată ca medie ponderată între media la examenul de bacalaureat (70%) şi media anilor de studii (30%).

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.