Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul Orban a eşuat. Gestionarea unei pandemii s-a dovedit a fi o responsabilitate mult prea mare pentru un guvern de amatori încropit cu misiunea de a funcţiona doar câteva luni de zilele. Ghinion. Visul alegerilor anticipate programate să aducă liberalilor lui Iohannis o victorie zdrobitoare s-a năruit sub privirile îngrozite ale acestora. Şi opoziţia a eşuat.

Cu o conducere interimară asigurată de un personaj extrem de mediocru PSD şi-a pierdut toate reflexele de partid de opoziţie pe care le-a etalat cu mult succes în trecut.

Puterea a obosit. Opoziţia a obosit. Cu toţii îşi doresc un nou restart pentru a putea stopa astfel erodarea tot mai accentuată din sondajele de opinie. Boost-ul de încredere primit de Iohannis de la populaţie, imediat după reconfirmarea în funcţie, (aproape 70% din electorat) s-a erodat cu viteza luminii pe fondul erorilor de comunicare, a aroganţei, a lipsei de empatie, a minciunilor, dar şi a incompetenţei guvernului pe care îl conduce de facto de la Cotroceni.

Cu adversarul băgat în corzi de provocările unei crize inedite PSD nu reuşeşte să puncteze, astfel că electoratul social-democraţilor a început să caute alte alternative care să-i potolească setea de sânge. „Cârlanul” Ponta e prezent, e vioi, e dinamic, atacă la baionetă guvernul la fiecare greşeală comisă. Şi începe să fie o alternativă. Spre disperarea şi frustrarea liderilor PSD.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.