Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După enormitățile de miercuri, joi după amiază, președintele României a mai făcut o declarație. Miercuri s-a bîlbîit și a spus prostii despre confictul SUA- China. Joi, a spus prostii și mai mari despre pandemie. După întîlnirea cu Marcel Vela și cine o mai fi fost, a aflat ce avea în cap de miercuri și de săptămîna trecută și din celelalte luni de pandemie. Că el este deștept și că guvernul este harnic și că PSD-ul este de vină.

” Guvernul și-a făcut treaba, președintele și-a făcut treaba, autoritățile și-au făcut treaba. Și atunci PSD a căutat soluții pentru PSD, nu pentru români. Din păcate, trebuie să recunoaștem, PSD controlează încă majorități în Parlamentul României, PSD împreună cu alții cu care pactizează, de exemplu cu UDMR – să nu uităm recenta fază când PSD a încercat să treacă pe șest o inițiativă a UDMR-ului, să dea autonomie așa-zisei secuimi și altele – și atunci PSD a acționat acolo unde are încă putere în Parlament. Au făcut harcea-parcea puțina legislație pe care am avut-o pentru a gestiona această pandemie”.

Integral pe CotidianulComentarii

Ion Cristoiu, maestrul Ardei Umplut cu Căcat al presei cufurite sustenabil Bunul meu tovarăș și pretin Cornel Nistorescu, Ștergător la Cur al PSD și prim-vice-prim-țucălar al acaluiași partid împuțit, defecacă un alt editorial de căcat, pentru că așa-i partitura pe care PSD i-a băgat-o sub nas. Ce-i drept acest editorial e mititel, iar la finele lui suntem invitați pe pagina virtuală dă pă net a Cotidianului să cetim editorialul de ieri seară, căcare e mai consistent și mai consistentă, căcarea, evident. În cele câteva fraze constipate ale mititelului lui editorial plin totuși cu vârf de căcat proaspăt, moș Pulă Cornel deși se screme-n draci, nu reușește să convingă cum că nenea prezidentul și nenea premierul n-au putut gestiona epidemia virusului, așa că-n afară de cele câteva jigniri de mahala la adresa prezidentului, editorialul lui nea Pulă Cornel nu e decât foarte searbăd și leșinat. Moș Pulă Cornel caută să accentueze blamările și vina aruncată dinspre Cotroceni spre PSD, dar acele afirmații nu fac decât să acutizeze realitatea lor, în ciuda scremerilor lui moș Pulă Cornel de a ne convinge de contrariu și de cum că nenea prezidentul nu e decât un primar de provincie totalmente nepriceput ca și voievod de țară la Cotroceni. Păi, ce pula calului se tot screme să ne demonstreze Cornel Nistorescu? Că numai Ion Iliescu Iliici și Nicolae Ceaușescu sunt cei mai cei și cei mai hăis președinți ai României? Căcam, căcare așa ar vrea să demonstreze Cornel Nistorescu, în timp ce mai bea câte o dușcă de ambrozie și nectar din țucalul PSD pe care-l cară cu mândrie în mâinle sale. Muie PSD!

30 iulie 2020 21:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.