Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) privind confiscarea unei sume de 180.000 de euro de la fostul primar Marian Vanghelie.

Potrivit sentinței anunțate joi, instanța de la Curtea de Apel București "admite excepţia inadmisibilităţii capătului de cerere privind confiscarea diferenţei constatate între averea dobândită şi veniturile realizate de către pârâtul Vanghelie Marian Daniel, în cuantum de 787.246 lei, şi respinge acest capăt de cerere ca inadmisibil. Respinge cererea, ca neîntemeiată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare, ce se va depune la Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal".

Integral pe România LiberăComentarii

Judecatori de cacat Acest judecator corupt trebuie dar de urgenta afara din magistratura., acest hot tigan Vanghelie a furat..

30 iulie 2020 20:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.