Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un program de guvernare pentru următorii 10 ani! Sună bine. Este exact ceea ce aveam nevoie: o busolă care să arate nordul către care să ne îndreptăm cu toții din punct de vedere economic. Probabil că toți cei trecuți de 40 de ani consideră că acesta este un bun început de reconstrucție economică. Cu siguranță Ludovic Orban și Klaus Iohannis așa cred. Dar este și adevărat?

Pe vremuri funcționa o vorbă: măsoară de 10 ori și taie o dată. Planurile făcute cu grijă și atenție la detalii funcționau mai bine decât cârpăceala și improvizațiile. Atăzi însă, dacă te uiți la giganți precum Facebook sau Apple realizezi că nimeni nu mai are timp să se uite la detalii. Regula lui „good enough” – englezismul pentru „merge și așa” a căpătat întâietate în afaceri. Înainte se cheltuiau 70% din resurse și timp pentru planificare și design iar restul de 30% pentru implementare. Astăzi procentele s-au inversat. Nimeni nu își mai poate permite să cheltuiască pentru construcția planului perfect care să devină depășit înainte chiar de a fi concretizat.

Integral pe CapitalComentarii

UnZen (2) Păi, măi nene Șerban, ce vrei tu să îngaimi acolea cu planul ăla pă 10 ani, plan căcare s-ar subânțelege că ar fi al lui nenea prezidentul și al lui nenea premierul, urmate de celelalte detalii despre economia europeană sau cea mondialistă, occidentală și nu numai, nu prea par să convingă mai nimic concret. Apoi, despre lamentările matale cum că noua burghezie formată din ploziii foștilor securiști și nomenclaturiști, cine e vinovat de asta? Că nenea prezidentul și nenea premierul n-au cum să fie blamați pentru chestia asta, dar PSD da, trebuie blamat sus și tare, pentru că începând cu Iliescu în 1990 când respectivul Animal și-a aciuit sub pulpana lui ocrotitoare toată fosta securitate ceaușistă și foștii activiști KGB sau GRU ca generalul ăla de paie Militaru, până-n zilele noastre, toată tevatura asta a continuat tot sub pulpana ocrotitoare a PSD, căcare s-a despărțit în PSD și FSN, de unde au mai ajuns și alte așchii prin PDL și UNPR și Pro România, etc. Editorialul matale nene Șerban e un fel de căcat cu apă rece, bun numai pentru a fi aruncat la gunoi. Muie PSD!

30 iulie 2020 21:23

UnZen (1) Nenea ăsta de la Capital, scrie și el un articol mâzgălit cică pe ediția tipărită a ziarului, ca să umple acolo o pagină sau o parte din ea cu un text care se contrazice vehement prin esența lui. Nenea Șerban autorul, începe prin a arăta susceptibil cu degetul spre nenea ăla de la Cotroceni și spre nenea premierul. Apoi îngaimă ceva despre un plan de de 10 ani, interesant! Explicații despre planul ăla de 10 ani nu există, așa că trebuie să ne mulțumim numai cu acest detaliu constipat. După care căcare, nenea Șerban face o ciorbă de potroace unde amestecacă ce vrei și ce nu vrei, de la criza virusului și molimei mondialiste, la ravagiile cauzate-n economiile europene sau occidentale de epidemie, apoi se lamentează că autostrăzile din România încă sunt o fantasmă și sunt pă vine, apoi plânge cu lacrimi de crocodil cum că fosții securiști ceaușiști nomenclaturiști au fost înlocuiți de câtre plozii lor care alcătuiesc noua burghezie, iar la final nenea Șerban aruncă și niște mătrăgună ca verdeață-n ciorba lui de potroace confuză, după care conchide la urmă cum căcare că un nene împărat va defila în pula goală și cu mâinile-n buzunare în văzul pulimii, dezbrăcat, pardon îmbrăcat la pula goală cu hainele lui cele noi, vorba poveștii și basmului proverbial dă demult.

30 iulie 2020 21:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.