Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu are rost să ne prefacem sau să ne amăgim. Criza coronavirus este reală și consecințele cresc în dramatism. În consecință, președintele a invitat la o conferință de presă la care ne-a spus că avem bani de la Bruxelles, că se vor face investiții în infrastructură. Iar în privința pandemiei, situația este critică și mîine va avea o întîlnire cu ministrul de Interne, pentru a vedea ce măsuri vor fi luate.

Și acum întrebările! Omul avea chef de vorbă, nu de comunicat ceva! Era gol ca butoiul, dar murea de dorul ziaristelor privite de sus!
Trăim într-o țară de oameni săraci cu duhul? În țara lui Tristan Tzara și Eugen Ionesco, durerile și spaimele populației, eșecurile de administrare ale guvernului și panica populației sunt pentru mîine. Mare problemă a țării noastre este un subiect abia pentru a doua zi. Sau pentru a zecea. Fie și cu soluții tembele, tot pentru mîine rămîne.

Integral pe CotidianulComentarii

Muie Nistorescu Eram sigur dupa titlu ca e jegul de securist Nistorescu..

30 iulie 2020 13:15

Ion Cristoiu, maestrul Ardei Umplut cu Căcat al presei cufurite (2) Mda! Epidemia virusului fără leac a făcut praf România și economia, constată cu multă convingere constipată același veceu Nistorescu. De parcă situația în SUA sau în alte țări europene dezvoltate nu e la fel, sau infinit mai rea. Dar, acolo-n celelalte țări dezvoltate, cocinile legislative de acolo au lăsat la o parte partizanatul politic de gașcă de partid și au dat legi sănătoase pentru ca oamenii să nu moară nebăgați în seamă de nimeni, așa cum se întâmplă-n România, prin grija PSD care-și bate joc de națiune în cocina parlamentară tergiversând votarea unor legi de maximă importanță pentru protecția norodului din popor și pentru a micșora pe cât posibil numărul de cadavre și victime , PSD care-și bate iarăși joc de națiune și de țara asta prin atitudinea lor indiferentă față de bobor. Dar, cum Nistorescu nu vede toate astea, pentru că el n-are timp de nimicuri, veceul moș Pulă Cornel e preocupat să-și arunce zoaiele gălăgioase asupra puterii și a Ălui de la Cotroceni, pentru că, nu-i așa, nu mai avem acum un Ion Iliescu și un Adrian Năstase care să explicace boborului cum că e mult mai bine să-i numere pulimea ouăle lui Adrian Năstase, decât să fie preocupată de legile imperios necesare pentru a proteja populația și pentru ca lumea să nu mai moară. Am și eu o întrebare retorică pentru nea moș Pulă Cornel Nistorescu, oare cei care au murit în timpul vidului legislativ creat de către PSD, n-ar trebui oare și îngropați tot de către PSD și pe banii PSD? Muie PSD!

30 iulie 2020 1:36

Ion Cristoiu, maestrul Ardei Umplut cu Căcat al presei cufurite (1) Dragul meu tovarăș și pretin Cornel Nistorescu, Ștergător la Cur al PSD și prim-vice-prim-țucălar al aceluiași partid fezandat, mai cacă nene un ditamai editorialul în care criticacă pe nenea prezidentul de la Cotroceni, care prezident a ținut o conferință de presă, unde-n optica chioară a slugoiului împuțit al PSD Cornel Nistorescu a bătut apa-n piuă degeaba. Dar, după aceeași optică mioapă șchioapă a aceluiași veceu Nistorescu, nici premierul Orban nu depășește imaginea unei păpuși goale cu voce de împrumut. Oare căcare așa să fie?

30 iulie 2020 1:35

sIsI Mai securistule, iar te legi de Iohannis? Pupa-l-ai in kur ca multa treaba ai cu el. Prin 1973-1974 cand iti turnai colegii la securitatea din Cluj nu te durea in kur cat te-au *utut aia de la secu?

29 iulie 2020 21:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.