Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Berbec

Cunoști o persoană deosebită cu care ai o mulțime de lucruri în comun. Ziua de azi este despre prieteni noi și vechi. Atsfel, iei o pauză de la toate responsabilitățile și te bucuri de timpul liber pe care îl ai.

Taur

Nu reușești să te concentrezi așa cum îți dorești. Prin urmare, este posibil să apară unele probleme la locul de muncă. Încearcă să îți aloci o pauză în care să îți pui ordine în gânduri.

Gemeni

Prima parte a zilei este dedicată persoanelor importante din viața ta, în timp ce a doua parte a zilei este dedicată responsabilităților. Reușești să îți organizezi timpul astfel încât să faci tot ce ți-ai propus.

Rac

Vrei să faci unele schimbări importante în viața ta, în special când vine vorba de modul în care te raportezi la viitor, dar și când vine vorba de stilul de viață. În sfârșit găsești curajul de care ai nevoie.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.