Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În zilele caniculare, este aproape imposibil să te simți confortabil în propria ta locuință sau la birou.

Parcă niciun spațiu închis nu acționează ca un refugiu atunci când căldura intră în fiecare colțișor și face aerul aproape imposibil de respirat. În aceste condiții, este deosebit de dificil să te concentrezi sau să încerci orice activitate. Dar cum majoritatea oamenilor petrec 90% din timp în interior, sunt absolut necesare câteva modalități prin care să se mențină răcoarea. Mai departe, îți propunem câteva metode simple la care poți apela dacă vrei să beneficiezi de un confort termic cât mai bun în spațiile închise.

Instalează un aparat de aer condiționat

Cea mai la îndemână variantă pe care o poți alege pentru a reduce temperatura dintr-o încăpere este să montezi un aparat de aer condiționat. Acesta poate face minuni și reprezintă cea mai simplă soluție de-a diminua efectele caniculei. Poți achiziționa un aparat de aer condiționat de la Auchan, pe care să-l instalezi în propria locuință sau la birou. Te va ajuta să menții răcoarea și să beneficiezi în permanență de un aer sănătos, în acest sens fiind recomandată curățarea frecventă a filtrelor.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.