Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Norii negri ce prevestesc o nouă furtună electorală se învârt ameninţători deasupra PMP. Bătrânul marinar, trecut teoretic în poziţia de secund, dar aflat permanent la comanda noii sale Biruinţe, trebuie să identifice rapid soluţia miraculoasă pentru a salva şi la această rundă de alegeri nava PMP de la un naufragiu care ar putea scoate definitiv partidul din jocurile pentru alegerile parlamentare.

„Noi nu că nu ne înţelegem cu nimeni, nu ne vrea nimeni” – este declaraţia care sintetizează mai bine situaţia în care se află PMP în ceea ce priveşte negocierile pentru formarea unei alianţe electorale care să susţină candidatura lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei. Deşi partidul lui Băsescu este extrem de bine cotat în Bucureşti, unde fostul preşedinte are în continuare un nucleu dur de susţinători, analizele sociologice arată că prezenţa PMP în ecuaţia unei alianţe mai largi este mai degrabă defavorabilă candidatului Dan, electoratul USR-PLUS fiind ostil unei asemenea asocieri astfel că acesta ar pierde procente bune la urne dacă varianta electorală care cuprinde şi PMP ar urma să fie parafată.

Integral pe AdevărulComentarii

Traian Băsescu (2) Am comunicat Mafiei din partid, că dacă au nevoie de serviciile mele, încă sunt aici, până nu mă vor lua cu arcanul la ocnă pentru domiciliu forțat. Hăhăhăhăhăhăăăăă! Acum, ce pula mea vreți? V-am ciuruit, proștilor, băăă, da proști mai sunteți, proștilor! Hăhăhăhăhăhăăăă! Am uitat să precizez faptul că, ofer servicii gratuite de felații și cunilincții numai damelor bine cu o singură condiție, să fie blonde și să semene dar să nu răsară cu metresa mea Elena Udrea, cea care a fost favorita mea și căreia-i făceam felații și cunilincții zilnic la Cancelaria Prezidențială când Nuți se suia cu bucile ei pe birou și adopta postura capră. Ce mai vremuri, ce mai vremuri! Eheee! Uite așa am ajuns și limbist de meserie. Dau limbi în prostie, că armata-i lungă. Contez foarte mult în candidatura mea la primăria capitalei, pe voturile lui Bercea Mondialu și al clanului lui de cioroi borâți. Votați, Traian Băsescu, primar general al capitalei, ca să vă mai ciuruiesc înc-odată. Băăă, da proști mai sunteți, proștilor! S-am cam dus câinii cu colaci în coadă! Dar o să găsim noi alți câini și alți covrigi, trebuie numai să-i cauți o leacă. Hăhăhăhăhăhăhăhăhăăăă!

29 iulie 2020 20:25

Traian Băsescu (1) Pentru cei care nu mă cunosc, v-am fost președinte 10 ani. În nemernicia mea, ca un câine turbat, am mușcat mâna țării care m-a hrănit și care m-a crescut, am mințit poporul și am batjocurit națiunea, ascunzându-mi gândurile ticăloase, dar n-am remușcări. Hăhăhăhăhăhăhăăăhăhă! V-am ciuruit proștilor, băă da proști mai sunteți! Acum am ajuns și euro-porc ca să grohăi la Bruxellles, pentru că dacă ploada mea EBA a fost și ea p-acolo unde ne-a făcut de râsul curului, Eu de ce să nu fac la fel? Hăhăhăhăhăhăăăăăăă! Eu am mai fost primar general al capitalei, de unde am furat casa din Mihăileanu de la stat, casă pe care mi-am făcut-o cadou prin furt calificat din avutul statului, casă pe care am vândut-o apoi pe mult mai mulți bani, deci am toate calitățile unui adevărat primar general al capitalei, nu ca Loazele de azi. Hăhăhăhăhăhăhăăăă! În mod normal ar fi trebuit să putrezesc la ocnă în celula VIP de la Jilava pe care bunul meu prieten Adrian Năstase mi-a lăsat-o moștenire cu limbă de moarte pe gușă, dar cum sunt mai deștept și mai șmecher decât voi, proștilor, băă, da proști mai sunteți, proștilor, am fentat pușcăria și vă mai dau și lecții de democrație. Hăhăhăhăhăhăhăăăă!

29 iulie 2020 20:24

Pute Se poate cu apetitul la copii pe care il are ,poate mari numarul de membri .Javra jalnica creatura care nu cedeaza iar noi mari idioti ca un specimen care a mintit ca un porc ocupand ilegal postul de ;presedinte a putut sa fie liber in continuare si sa-si bata joc de noi ,mari succesuri .

29 iulie 2020 13:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.