Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cu siguranță, ne aflăm într-una dintre perioadele negre ale țării noastre. Și nici n-ar putea fi altfel din moment de atmosfera publică este dominată de caricaturi și oameni de nimic, de maimuțe agitate pe crăcile din mass-media și în fotoliile importante din parlament sau chiar pe fruntariile României. Cam tot ce poate ieși dintre eșecurile de caracter și educație ale unui învățămînt în declin se ridică deasupra tuturor și se instalează la comandă.

Nu știu care să fie rațiunile pentru care, în aceste decenii, am renunțat la a-i judeca pe oameni după criterii morale și performanțe profesionale! Cine s-a dovedit a fi mai ticălos și mai lipsit de rezultate acela este lăsat (uneori, chiar împins) să se cațere cît mai sus. Trăim vremuri urîte pentru că nu pot fi altfel din moment ce o direcție importantă în politica românească este dirijată de un cărător de geantă a unui aventurier din Orientul Mijlociu. Mă refer la Marcel Ciolacu și la Omar Hayssam. Nu ne poate fi altfel din moment ce România are în cel mai înalt rang un mediocru primar de Sibiu. Abia bolborosește cîteva fraze!

Integral pe CotidianulComentarii

Așa este nene Paulus! (2) Uriașul talent jurnalistic și literar al lui Nistorescu? Păi, nu prea e așa, pentru că ziarul imaginar virtual căcare se găsește numai pă internet, e falimentar, nu-l mai cumpăra nimeni ca ziar tipărit pe hârtie igienică, tocmai d-aia Nistorescu halește zilnic căcat cu polonicul de la PSD, fiind plătit să propagandizeze socialismul comunistoid, că deh, Ceaușescu a fost după curul cu care judecă Nistorescu, mai viteaz decât Mihai Viteazu și decât Decebal, etc. Sărmane imbecil, te tot scremi în draci să-l elogiezi pe Nistorescu de parcă ești chiar el în persoană. Aștept să mai produci un comentariu aci în care te lauzi pe tine însuți, dar comentariu care să pară că vine de la o terță persoană, că tu te pricepi la diversiuni ieftine d-astea. Eu îmi exercit privilegiul de liberă exprimare să dau muie cui merită, indiferent că e din puterea actuală sau din opoziție, fie că e un slugoi împuțit precum Nistorescu. Muie! Muie PSD!

29 iulie 2020 19:20

Așa este nene Paulus! (1) Ghinionul e că, te citez, Dumneziu s-a descheiat la prohab și l-a aghezmuit în cap pe Ștergătorul la Cur al PSD și prim-vice-prim-țulălarul aceluiași partid împuțit Cornel Nistorescu, cel cu o minte care sclipește de culoarea căcatului proaspăt pe care respectivul îl are turnat în tigva lui de către PSD. Cornel Nistorescu este un căcatracter neînfricat, e curajos nevoie mare, ca pă vremea cănd s-a înrolat ca turnător voluntar la securitatea lui Ceaușescu, deci Nistorescu spune numelor pe nume sovietice, stalniste, comunistoide, etc. Măi amărâtule, te tot scremi tu acolo cu ecce-ul tău, de unde mama dracului ai pescuit cuvântul ăsta imposibil? Ce vrei tu să demonstrezi cu ecce-ul tău? Îți admir imaginația cu care te caracterizezi personal, anume ai impresia că am slujba aia de trompetist propagandist ca tine, căcare ești plătit din Pădure, ai stofă de pădurar nene, ce să mai vorbim?

29 iulie 2020 19:19

La datorie, MUIE, la datorie! Ghinionul tău ecce că acest Cornel Nistorescu este dăruit de Dumneziu și cu minte sclipitoare, și cu talent scriitoricesc pe care îl rispește prin aceste superbe editoriale și cu un caracter puternic și neînfricat de a spune lucrurilor pe nume! Că asemena rare talente îți provoacă ție o invidie fără margini este de înțeles. Nu ești singurul. Măcar tu, ca muist cu slujbă, ai o soldă venită din Pădure. Ceilalți pot fi și sincer indignați că Dumnezeu e nedrept și că nu-i dăruiește și pe ei cu măcar o fărâmă din uriașul talentul jurnalistic și literar al lui Nistorescu. Aștept amuzat să văd dacă te repeți aidoma, sau ai ceva nutăți stilistice în materie de înjurătură. Că ce-ți rămâne altceva!

29 iulie 2020 11:52

Muie Nistorescu Vai ce destept esti tu securistule Nistorescu,,auzi la jegul avem un presedinte un mediocru primar de Sibiu,,de ce pizda ma-ti nu ai candidat tu jegule ca presedinte da te crezi asa destept,,,de criticat vad ca esti bun,, la restul esti un bou.

28 iulie 2020 23:29

Ion Cristoiu, maestrul Ardei Umplut cu Căcat al presei împuțite (2) Păi, ce vrea să ne spună nouă căcăndu-se pe gură Cornel Nistorescu? Că nu mai avem adevărații bărbați de stat și politicienii neamului precum Nicolae Ceaușescu, Gheorghe Gheorghiu Dej, Petru Groza, Romulus Zăroni, sau alții tot așa de căcați ca ei? Mă mir cum moș Pulă Cornel trece sub tăcere alți zmei ai PSD precum Adrian Năstase, Victor Ponta, Ion Iliescu, Theodor Meleșcanu, Ioan Mircea Pașcu, sau tartori ca Traian Băsescu? Adrian Năstase a găurit bugetul țării cu cele 3 sau 4 miliarde euro aruncate pe Autostrada Transilvania, după care a furat un braț de geamuri termopane și a mai ajuns și pe la ocnă, Liviu Dragnea e alt zmeu al PSD care e-n termen ocnaș la Bahaus la ocna Rahova, Traian Băsescu deși ar fi trebuit să putrezească la ocnă, rânjește pe sticla TV-ului și face liste cu cine trebuie demis din guvernoi, după ce că Băsescu a ruinat România înglodând țara-n alte datorii de cele 20 de miliarde euro, Victor Ponta a ruinat și el România înglodând țara-n alte datorii externe de cele 30 de miliarde euro în numai 3 ani ca premier și cu guvernul lui împuțit PSD, deci numai zmei unul și unul, care sunt pe departe mai viteji și mai bravi decât mediocrul primar de la Sibiu care deși e voievod la Cotroceni nu poate cică bolborosi câteva fraze. Oare așa să fie? Hmm! Ce pacoste de noroc pe țara asta că avem un Căcat Mare precum Cornel Nistorescu, turnător dovedit la securitatea ceaușistă, care ne cacă zilnic o propanandă stalinistoidă împuțită, ca să ce? Muie! Muie PSD!

28 iulie 2020 19:58

Ion Cristoiu, maestrul Ardei Umplut cu Căcat al presei împuțite (1) Bunul meu prieten și confrate într-ale scrisului pe hârtie igienică, Cornel Nistorescu, Ștergător la Cur al PSD și prim-vice-prim-țucălar al PSD, ne mai cacă din rectul gândirii sale un alt editorial de căcat proaspăt made in PSD. De data asta moș Pulă Cornel ar vrea el să pară mai echidistant și ar vrea să ne arate că are ce are nu numai cu actuala putere ci și cu actuala opoziție. Deci nea Pulă Cornel aruncă cu zoaie prima dată spre Rareș Bogdan dar și spre mediocrul primar care a ajuns pe tronul de la Cotroceni, după care autorul căcării de editorial se ia și de niște alte arătări din PSD câteva dar și din alte partide, arătări care au deținut niște funcții importante-n administrația de stat și de guvern. Acum pun și eu întrebarea retorică similară titlului, Merităm un Cornel Nistorescu, avem noi nevoie de acest Cornel Nistorescu? Dacă actualul ministru de finanțe reprezintă o caricatură, avem și noi dreptul să ne-ntrebăm ce reprezintă Cornel Nistorescu pentru presă și pentru țara asta? Evident, Cornel Nistorescu reprezintă un Căcat cu C mare, un Căcat al presei propagandistice împuțite, care aburește cu aburi de damf căcăcios presa cea mai fezandată din țara noastră.

28 iulie 2020 19:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.