Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Îmi cade privirea pe o știre de pe un site plin de gogoși și declarații trăznite, care minte la greu ca și România TV. Și acesta, după ce te agață cu titluri pompoase, după ce dai clic și deschizi articolul, decoperi că ai fost păcălit. Ai parte doar de o vagă introducere în subiect după care ești invitat să mai faci o accesare pentru un alt site unde să afli o brumă de știre.

Știri pe surse este paroxismul bombelor fîsîite, așa cum România TV este televiziunea minciunilor gongonate. Ei bine, pe acest site de fonfleuri, bîrfe și zvonuri politice a apărut o mică știre de politică. Cică „Parlamentari PPU-SL (umaniștii afiliați PSD) au înregistrat la Senat o propunere de completare a Codului Administrativ „în vederea punerii în operă a voinței suverane a poporului român, exprimată la referendumul organizat în data de 26 mai 2019”.

Integral pe CotidianulComentarii

Muie Nistorescu Hopa ce sare in ajutorul securistului turnator Voiculescu securistul Nistorescu asa nu te lasa prietenul la nevoie se cunoste.

27 iulie 2020 20:15

Ion Cristoiu, maestrul Ardei Umplut cu Căcat al presei împuțite Așa da! Îl felicitez pe bunul meu prieten și confrate într-ale scrisului pe hărtie igienică, maestrul Cornel Nistorescu, Ștergător la Cur al PSD și prim-vice-prim-țucălar al aceluiași partid împuțit, pentru excelentul editorial prezentat aici la Latrina 3. Editorialul lui Nistorescu e fenomenal, e sclipitor, e strălucitor, e galactic, e universal. Merită un premiu Cornel Nistorescu. Muie PSD!

27 iulie 2020 19:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.