Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Carantină cu scandal, în localitatea Gornet, din Prahova. Autoritățile locale au contestat în instanță ordinul de carantinare a localității pentru că, spun ei, evaluarea nu ar fi fost făcută corect. Acum, ei cer daune Departamentului pentru Situații de Urgență.

Autorităţile comunei Gornet, din Prahova, carantinată de autorităţi, au decis să atace în instanţă ordinul de carantinare al localităţii Gornet, emis de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) şi semnat de Raed Arafat, în calitate de şef al DSU.

Concret, autorităţile au introdus în instanţă, prin avocat, o acţiune în anulare a documentului în vigoare de miercuri seară, ora 22:00. Acţiunea a fost trimisă Curţii de Apel Bucureşti, iar autorităţile comunei prahovene cer obligarea DSU la plata sumei de 500.000 de euro ca daune morale/daune interese, sumă ce ar urma să fie împărţită celor care au fost "prejudiciaţi" prin dispunerea măsurii de carantinare zonală.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.