Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pe zi ce trece mă coving că echipa de acum de la conducerea PNL este o adunătură marcată de foamea de bani și putere.

La mijlocul săptămînii, liberalii au transmis unora dintre ei următorul anunț:

”Vă informam ca sunteti convocat joi, 23.07.2020, ora 18.30, la Vila Florica – Stefanesti ( Muzeul National Bratianu), unde are loc sedinta BPJ avand urmatoarea ordine de zi:
Situatia politica actuala la nivel judetean si national;……”

Cu o simplă invitație, liberalii au arătat cam tot ce sunt și tot ce pot ei. Prima chestiune: Liberalii români nu mai scriu cu diacritice.

A doua: Liberalii de azi nu mai pot ține ședințe decît în muzee. Şi nu în oricare, ci în cel dedicat Brătienilor! Muzeul este o instituție publică, făcută cu eforturi și pe bază de priorități și cu bani de la bugetul public, nu de la PNL!

Ăștia nici nu-și dau seama ce caraghioși sunt cînd încearcă să bage capul într-o secvență de isotrie a Romaniei!? La cît de flămînzi sunt de recunoaștere publică, nu m-ar mira s-o văd și pe asta!

Integral pe CotidianulComentarii

Muie Nistorescu Hai ca iti mai dau o muie postac Psd-ist ce de la ora 0.04 vad ca nu ai somn la ora asta daca iei o muie poate dormi bine,,,

27 iulie 2020 14:31

Pentru orice Prost, nenea Paulus tot prost e! Deși nenea Paulus se crede cel mai deștept din galaxia noastră sau poate chiar din Univers, el sărmanul nu e decât un alt papagal sclav al psd. Căcare psd îl plătește pe nenea Paulus cu bani de la bugetul statului, adicăcare subvenție de bănet de la bugetul statului pentru psd, adicăcare pentru partidul de împuțituri. Iar Cornel Nistorescu, Ștergător la Cur al PSD și prim-vice-prim-țucălar al PSD, e bun prieten cu Paulus, amândoi eroi ai neamului PSD, mult mai viteji decât Prâslea cel Voinic și ardeii umpluți cu căcat ai lui Ion Cristoiu. Il mare stupidita e molto grande! Auguri!

27 iulie 2020 0:22

Precum orice prost, domnul MUIE este și harnic! De nesimțire pubulo-lăbăral-ghiolbanistă ce să mai vorbim?! Marcă înregistrată la nivel global. A auzit de domnul MUIE chiar și Georgel Soros cel aproape din criptă, de unde i-a și trimis ceva țechini virtuali. Eroii neamprostiei bine-merită per sempre tutto...

27 iulie 2020 0:04

Ion Cristoiu, maestrul Ardei Umplut cu Căcat al presei fecaliere (2) Mă-ntreb și eu, oare n-ar fi mai bine ca nea moș Pulă Cornel să-și schimbe tactica și să elogieze și să pupe-n cur PCR-PSD-ul de azi, căcare partid e plin de necaricaturi? Că Dragnea fostul dictator al PSD e la ocnă după cum merită, călcând cu vitejie eroică pe urmele lui Adrian Năstase, Ponta a ajuns un Nimic căcare e cică lider al unui partid de mahala, partid furat și ăla de la cel care l-a fondat, Viorica Dăncilă nu mai e prim-ministru la nimic și e mult mai bine așa, pentru că sărmana era de o prostie ilustră, Codrin Ștefănescu cu prezervativul lui vulcanizat tras peste muianul lui patibular de legionar fascist, Orlando Teodorovici cu freza aia a lui de berbant fâsâit, Marcel Ciolacu cu curul lui nebărbierit la ten, deci PSD-ul e plin de eroi ai neamului și de viteji mai aprigi decât Prâslea cel Voinic și decât Harap-Alb. Muie PSD!

26 iulie 2020 20:17

Ion Cristoiu, maestrul Ardei Umplut cu Căcat al presei fecaliere (1) Mult stimatul și iubitul meu prieten Cornel Nistorescu, cel care deține funcția de Ștergător la Cur al PSD, fiind și prim-vice-prim-țucălar al PSD, ne mai oripilează cu un alt editorial de căcat proaspăt și fezandat din belșug. Nistorescu face o zamă de potroace în care scormonește istoria liberalilor tradiționali de pe vremea când PNL era partid istoric și comunismul în România era aproape inexistent. Pe scurt, nea moș Pulă Cornel vrea să ne convingă cum că liberalii de azi nu sunt decât nilște caricaturi care nu sunt buni de nimic, problema e că nea moș Pulă Cornel nu prea și reușește să ne convingă de ceea ce are el impresia. Printre actualii liberali mai sunt ici și colo caricaturi, unul e imbecilul ăla de Flutur, altul e fătălăul ăla de Robu primar de la Tmimișoara, mai e porcul ăla de Vasile Blaga care a cam intrat în anonimat, în rest nu prea mai există caricaturi în PNL. Moș Pulă Cornel își cacă treaba aia mare a lui de a defăima și a arunca cu zoaie în actuala putere, pentru că moș Pulă Cornel e plătit de către PSD să scribăluiască așa.

26 iulie 2020 20:16

Muie Nistorescu Sugi pula cel de la ora 16.20

26 iulie 2020 17:41

Domnul MUIE precum domnul GOE! Cult, educat, civilizat, „inteligent” foc, dar, din păcate, cam analfabet! Deh, așa l-a crescut mamițica lui de-acasă sau din criptă.

26 iulie 2020 16:20

Muie Nistorescu Iara Gunoiul imputit securist Nistorescu a scos un alt articol de cacat...

26 iulie 2020 15:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.