Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cori Grămescu, coach de lifestyle şi nutriţie ne sfătuieşte cumsă gestionăm corect planul alimentar atunci când mergem în concediu fără a acumulakilograme în plus la întoarcerea din vacanţă.

Cori Grămescu este de părere că în vacanţă este absolut normal şi chiar recomandat să relaxăm alegerile alimentare, mai ales dacă suntem implicaţi într-un proces de slăbire. Pentru a reuşi să ne menţinem în timp este foarte benefic să ne permitem să ne bucurăm şi de alimente care nu sunt recomandate în dietele de slăbire. Însă trebuie să fim atenţi să nu facem excese dramatice. De exemplu, un obiectiv rezonabil şi realist este să ne menţinem greutatea în vacanţă, fără să ne restricţionam prea tare.

Integral pe AdevărulComentarii

Paul Niculescu Mizilic Cori Grămescu știe foarte bine ce și cum face ea ca să-și păstreze silueta. Tanti asta practică natația de performanță, dar numai atunci când ea calcă apa într-un lighean cu picioarele, în timp ce servește muie cu ghiotura, iar scopul călcării apei e ca madama să nu se înnece cu zaibărul provenit din muia administrată cu ghiotura. Muie!

26 iulie 2020 23:59

Ziaristi de cacat Bine ca nu ne zici cum trebuie sa ne cacam sa stam cu curul in sus..

26 iulie 2020 15:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.