Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mai sunt cel puțin trei luni pînă la alegerile locale. Asta dacă avem noroc și dacă primarii care își fac acum campanie electorală vor depăși cu bine noua cocoașă de SARS- COV- 2. După cum arată lucrurile, bulevardele și șoselele încep să se umple de panouri, ca la campania pentru prezidențiale. Legea este bleagă și chioară și permite orice polticianului român. Îi dă voie să nu facă nimic sau să bombardeze lumea cu miniciuni și banalități.

Este o libertate de exprimare fără limite, egală cu libertatea de prostire și cu aceea de a trăi într-o nesfîrșită campanie electorală. Unii primari se cred și poate chiar sunt nemuritori! Sunt gata să-l întreacă pe Ramses! Nu-i dă jos nici votul, nici noul coronavirus, nici DNA-ul! Fac parte din imaginea locurilor pe care le conduc, împreună cu turla bisericii, cu dealul din spatele primăriei sau cu eroii care au murit pentru eliberarea orașului. Cel puțin asta cred cîțiva dintre ei!

Integral pe CotidianulComentarii

Helmuth În sfârșit Nistorescu mai cacă un editorial, unde nu-l mai spurcă nici pe nenea premierul Ludovic, nu-l mai spurcă nici pe Ăl de Sus de la Cotroceni, în schimb îl spurcă pe fătălăul ăsta de Robu, care are moaca aia de hermafrodit cu pletele ălea semi smulse aiurea. Eu nu-l agreez pe Robu chiar deloc, mă mir cum PNL n-a găsit un alt individ nu numai mult mai prezentabil și cu prestanță, dar mai cizelat și mai om de omenie, că Robu ăsta e un inbecil împuțit care nu face cinste deloc PNL. Poate se trezesc ori ăia din PNL, ori cetățenii timișoreni să aleagă un individ mai acătării acolo la ei în urbe. Nistorescu face ce face și intră iarăși prin serviciiliii și agenturiilii cum că căcare Robu a avut doi indivizi legați de servicii căcare l-au susținut, o fi așa, n-o fi așa, o fi pură întâmplare sau nu, nu știu. Chestia e că Robu ăsta ar trebui să se ducă-n aia a măsii învârtindu-se, pentru că e un imbecil. Punct!

25 iulie 2020 22:40

Bibilica Din pacate, are drepate Nistorescu referitor la aceasta pleata vopsita! Si tu ai dreptate!

25 iulie 2020 21:34

Muie Nistorescu Sa le sugi pula la banateni securist imputit de Nistorescu,,numai un bou ca tine poate scrie asa cacat de articol.

25 iulie 2020 14:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.