Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La două zile de la intrarea în vigoare a noii legi, două sate, unul din Giurgiu, altul din Prahova, au fost deja închise, au intrat în carantină. Parte dintre localnicii din Gornet, Prahova, care sunt în carantină de aseară, sunt, însă, nemulțumiți de măsură și intenționează să o atace în justiție.

Cristian Ionescu, prefectul județului Prahova: Au fost 15 cazuri. Acest număr, raportat la populația de 2.300 de locuitori, ținând cont de timpul relativ scurt, de 13 zile, ținând cont de contextul general din Prahova, numărul de cazuri confirmate în ultima lună a crescut foarte mult, de capacitatea paturilor din spital de a primi bolnavi a fost luată măsura.

Mulți localnici spun că măsura e bine-venită. Sunt însă și locuitori nemulțumiți. Ei cred că măsura este prea drastică, având în vedere că în sat sunt doar 15 bolnavi confirmați.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.