Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un nou bilanț al infectărilor cu coronavirus este anunțat, astăzi, de auorități. La nivel național, sunt 1.112 cazuri noi.

La raportarea anterioară, din 22 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 40.163 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 24.663 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.693 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.030 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 2.101 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Păi, deh! Pârdanicii de șefi, șefuți și nef...tuți puși de PNL-MEU-L domnului Iohannis să ne hapere de parșivul de coronavirus au profitat de neatenție și au abuzat de putere pentru a ne închide în case pentru a nu ocserva careva afaceriled grase făcute de jmecheri pe seama pandemiei. Cei cu pulanele au profitat și ei de ostromentele din dotare să-i cocoșeze cu ele pe neascultători, să arate adicălea cine ecce ei, dar să și scrie, cu icnelile de rigoare, amenzi nemaiauzite pe nicăieri. Când cei care au aplicat măsuri dure, dar înțelepte și cu ȘTIINȚĂ DE CARTE cât cuprinde au început să relaxeze restricțiile și să repornească economiile, vajnicii noștri jmecheri analfabeți în ale medicinii, economiei și științelor umanistice o dau din ce în ce mai rău cu oiștea-n gard! Au tras toate gloanțele din cartușieră când nu era cazul, iar acum numără steagurile polițaiului Pristanda și se căinează pe toate drumurile că nu-i mai crede nici dracul. După ce au chefuit cu vischi și cu trabuce, dar fără mască, în chiar moscheia de la gubern, carevasăzică vrea și vor să adune iepurii de pe câmp și să-i bage iar cuștile Harafatului. Vorba lui Nasty, ăla cu ouăle, stați acu, cretinilor și numărați, că la altceva tot nu vă priceăeți! Ba, da, vă pricepeți să vă umpleți, în sfîrșit, teșcherelile prin interpușii din bijniță...

23 iulie 2020 19:41

Oltean In ritmul acesta, si cu masuri de "trei lulele", in cazul unui popor, in majoritate needucat, si care nu stie decat de bata, 10.000 cazuri noi pe zi nu este o limita de neatins. Daca nu se iau masuri "mana forte", va fi un dezastru national. Cu binisorul nu tine la prostime (chiar daca sunt multi).

23 iulie 2020 13:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.