Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tehnic vorbind, ceea ce este prezentat acum drept un conflict grav şi în dezvoltare la graniţa între armeni şi azeri este, cel puţin până în acest moment, o micuţă ciocnire frontalieră dintre acelea multe care se petrec lunar în diverse zone ale lumii fără ca, imediat, să vedem implicarea cu ofertă de mediere a OSCE.

Cu ţări din Europa şi Asia care să-şi exprime îngrijorarea, cu Iranul şi India care să-şi ofere bunele oficii pentru mediere, cu Rusia cerând părţilor să nu mai inflameze situaţia şi cu Erdogan intervenind în sprijinul azerilor şi oferindu-le sprijind direct împotriva agresiunii armene. Ba chiar şi Kim Kardashian se pune la bătaie cu tot ce poate, oferindu-se decide să se implice, solicitând călduros sprijinul comunităţii internaţionale în favoarea compatrioţilor săi. Dar şi al congresmenilor americani în susţinerea Armeniei, gest logic şi previzibil dacă se îndreaptă împotriva intereselor Rusiei, Turciei şi Iranului.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.


Te-ar mai putea interesa și...

”Resping categoric” tehnica lui Iohannis

29 noiembrie 2020 20:38

Bugetarii sunt şi ei oameni?

29 noiembrie 2020 11:13

Cine ne apără de BOR?

28 noiembrie 2020 10:41

Șiretlicul ÎPS Teodosie

27 noiembrie 2020 12:37

ÎPS Mache toarnă o revoluție

26 noiembrie 2020 10:48