Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Șefa Serviciului de Achiziții Publice din cadrul Primăriei Cluj-Napoca este infectată cu noul coronavirus. La fel, mama ei, acum internată în spital. Primarul și Direcția de Sănătate Publică nu consideră că trebuie testați și ceilalți angajați ai primăriei, din moment ce persoana infectată a dat asigurări că “a purtat tot timpul mască pe figură”.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a fost cel care a scris primul despre acest caz, pe pagina sa de Facebook. “Azi dimineață am primit informații că un angajat din Direcția Tehnică a Primăriei Cluj-Napoca a fost depistat pozitiv la testul pentru depistarea noului coronavirus.

Transmit public DSP Cluj îndemnul să facă urgent ancheta epidemiologică în Primăria Cluj-Napoca și să depisteze imediat alte cazuri de infectare pentru a nu risca viața funcționarilor din primărie și nici a cetățenilor care intră în contact cu aceștia.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.