Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un cutremur cu magnitudinea 3,3 pe scara Richter s-a produs marţi după-amiază, la ora locală 16.34, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, conform informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul a avut loc la adâncimea de 91 de kilometri.

Mişcarea tectonică s-a produs la 70 km est de Braşov, 76 km nord-est de Ploieşti, 117 km sud de Bacău, 120 km vest de Brăila, 121 km vest de Galaţi, 127 km nord de Bucureşti, 150 km nord-est de Piteşti, 185 km est de Sibiu, 192 km nord de Ruse şi 198 km sud-vest de Iaşi.

În această dimineață, la ora 05:44:45, un alt seism s-a produs în zona seismică Vrancea, în județul Buzău, cu magnitudinea de 3, 0 grade pe scara Richter, la adâncimea de 127 de kilometri.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul 14-07-2020 CACA MACA 1+4=0, 0 -7=66, SULEIMAN MAHOMED ALAH 20+20=0 Numerele sfinte și literele numerelor și numelor sfinte. Acesta e calculul matematic ceresc care a indicăcat cutremului de 3.3 grade pe scara Richter de la Brașov din județul Vrancea. Vă fut în cur! Eu nu pot să fac calculul matematicăcat ceresc înainte de a avea loc cutremurul, altfel nu aș mai fi eu un prooroc sfânt fals. Eu am mintea odihnită pentru că m-am privat de somn de 3 ani de zile, așa că mă cac pe mine numai căcat verde fosforescent și văd numai stele verzi, tot fosforescente și ălea. Acum vă las că trebuie să mă spăl la buci și să-mi spăl și scutecele. ELIA TISBITHA, adică Ilie Tișbita, tot eu sunt ăla, pentru că eu sunt și muiere și bărbat, adică sunt un fătălău sfânt care se cacă pe el numai verde fosforescent.

15 iulie 2020 8:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.