Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Teatrul Unteatru sărbătoreşte zece ani de activitate cu o selecţie a celor mai bune spectacole ale stagiunii curente, producţii invitate din ţară şi evenimente pentru cei mici şi poveşti puse pentru prima dată în scenă, în perioada 17-26 iulie, în aer liber, la Roaba de Cultură din Parcul Herăstrău.

Din programul ediţiei aniversare nu vor lipsi textele clasice, spectacolele-experiment, premierele absolute şi concerte ale celor mai îndrăgiţi artişti, precizează organizatorii într-un comunicat transmis AGERPRES.

"10 ani plini de bucurie şi de pasiune. Acum ne putem numi Unteatru matur. Cu iubiri mature, cu relaţii trainice, cu experienţa satisfacţiilor şi a eşecurilor din tot acest deceniu. Ne-am imaginat altfel momentul acesta, cu sala plină de oameni şi cu libertatea de a ne îmbrăţişa şi de a ne felicita pentru mica mare istorie pe care am scris-o la Unteatru împreună.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.