Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tocmai ce ne anunța doamna Firea că în spitalele din subordinea Primăriei totul merge strună și doar Ministerul Sănătății încurcă lucrurile. Iată că la Spitalul Malaxa din Capitală, din cei șase anesteziști angajați, patru sunt infectați cu virusul SARS-COV2 sau în izolare așteptând rezultatele testelor de după perioada de incubație.

Cei doi anesteziști rămași încă pe baricade nu mai pot asigura permanența de 24 de ore, așa că managerul spitalului a luat decizia să sisteze orice fel de internare în secțiile de Chirurgie și Obstetrică-Ginecologie.

Luni trei cadre medicale de la Spitalul Malaxa au fost confirmate cu COVID-19, la câteva zile după ce trei medici și o infirmieră au luat virusul. Totodată, un pacient aflat la Terapie Intensivă a fost și el infectat. La începutul săptămânii trecute, 4 cadre medicale, 3 medici rezidenți și o infirmieră, toți din secția de Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalului Clinic ”Nicolae Malaxa”, au fost depistați pozitiv la noul coronavirus.

Integral pe CurentulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.