Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

A fost odată cel mai bogat român! Cel puțin la nivel declarativ… Dar a ajuns acum cel mai mare datornic român! Pe acte, documente și mai ales facturi neplătite, de această dată! Dar ceea ce surprinde cel mai mult la afaceristul Ioan Niculae este că a rămas, și după condamnarea definitivă ”contopită” de trei ani și șase luni cu închisoare, ultimul ”dinozaur” al afacerilor derulate aproape exclusiv ca în ”vestul sălbatic” al României anilor ‘90.
Niculae vrea gaze ”moca” de la companiile românești, dar cântă osanale Rusiei!

Astfel că Niculae încearcă din nou să își reclădească fostul imperiu tot după vechea rețetă care l-a și condus de altfel la pușcărie. Ce-i drept, pe vremuri cerea – și în mod surprinzător de multe ori chiar primea !- gaze ieftine, folosind un șantaj total la autoritățile române cum că dacă își închide combinatele chimice atunci va detona implicit o ”bombă” socială.

Folosind la maxim ”vulnerabilitatea” că zonele unde își desfășoară cu precădere afacerile sunt unele defavorizate. Iată însă că anii au trecut și acum, cu ”foamea falimentului în glandă” și încolțit de datoriile de sute de milioane care se strâng din toate părțile, Niculae deja își forțează norocul!

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.