Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prelungirea stării de urgență ar însemna o adevărată sinucidere politică, este de părere economistul Adrian Câciu. Acesta a vorbit despre ce ar însemna prelungirea stării de urgență în contextul unei dezbaterii în spațiul public pe această temă.

„România nu își mai permite o nouă stare de urgență. Cine vrea, cine ar face lucrul ăsta, înseamnă că s-a sinucis politic pentru următorii zece ani. România nu își permite niciun fel de stare. Și cu starea de alertă deja România este într-o zonă în care economia s-a dus foarte puternic în jos. Pentru că, aici este problema pe care nu o înțeleg…

Spre exemplu Florin Cîțu cred că nu înțelege că dacă am închis economia de consum am închis România. Noi nu suntem economie de producție cum sunt nemții, italienii. La ei fabricile merg în continuare chiar dacă au închis una, alta.

Integral pe CapitalComentarii

Nelu Mongolu Madam Lindicoleta Rabega dintre bucile internetului. Nană mare ești de o imbecilitate crasă. Mai bine făcea vaca de mă-ta o balegă în locul tău. Ai grijă și nu dori moarte nimănui, că-ți vor mânca vecinii coliva curând. Moarte plăcută, morții mă-tii de idioată.

15 iulie 2020 8:20

Hopa! Iar s-a trezit un cur jurnalistic de la Căcatpital, care să-l scobească-n găoază pe economistul Adrian Câciu, un anonim și un coate-goale, căcare cică e mare somitate-n materie. Cine pula calului e acest Adrian Câciu? Un imbecil idiot care-și dă cu părerile aiurea. Acest cretin își închipuie că-n statele dezvoltate din Occidentul european sau îndepărtat s-a declarat carantină dar oamenii au fost lăsați să lucreze-n marile fabrici? Nu e așa, nene! Fabricile au fost închise toate, cu excepția celor legate de alimentația publică și cele care pot produce echipamente de protecție medicale și dezinfectanți. Măi Loazelor, lasați-l pe acest imbecil Căciu în pizdoiul mă-sii de cretin, să bată câmpii aiurea și nu-l mai pomeniți în presă degeaba. Vă-n gură de idioți!

14 iulie 2020 1:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.