Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Organizația Mondială a Sănătății a raportat luni un alt record negativ înregistrat în privința creșterii numărului de cazuri de infectare cu coronavirus confirmate într-o perioadă de 24 de ore.

La nivel mondial s-au înregistrat peste 230.000 de îmbolnăviri într-o singură zi, recordul global anterior fiind stabilit vineri, cu peste 228.000 de cazuri noi în întreaga lume. Potrivit tracker-ului Universității Johns Hopkins, care se bazează pe datele oficiale ale guvernelor, un număr total de aproape 12,9 milioane de cazuri de îmbolnăvire Covid și 568.296 de decese au fost înregistrate în toată lumea până luni. Dincolo de cifrele oficiale, îngrijorător este faptul că ratele totale reale ale infectării și deceselor globale sunt probabil mai mari, ele nefiind deocamdată evidențiate din pricina întârzierilor în raportare, definițiilor și ratelor de testare diferite dar și ca urmare a subraportărilor suspectate a se practica în unele state.

Agenția pentru sănătate a Națiunilor Unite a confirmat duminică faptul că Statele Unite continuă să se afle în fruntea listei mondiale a îmbolnăvirilor, cu peste 66.000 de cazuri noi înregistrate. Florida a anunțat duminică cea mai mare creștere a cazurilor pentru un stat american, cu 15.000 de noi îmbolnăviri într-o singură zi.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.