Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Surse social democrate susțin că în ședința CExN al PSD conducerea partidului a discutat despre legea carantinei și despre moțiunea de cenzură pentru demiterea guvernului PNL. În cadrul discuțiilor, baronii PSD din Moldova, în frunte cu Dumitru Buzatu și Ionel Arsene au cerut respingerea legii carantinei, blocată momentan în Senat, pentru a fi „de partea poporului”. Printre cei care s-au opus adoptării legii s-a numărat și fostul premier Viorica Dăncilă. Aceștia au cerut insistent depunerea moțiunii de cenzură cât mai repede.

„Curentul majoritar susține legea carantinei”, mai spun sursele citate. „Nu vreau să mă trezesc în situaţia în care dumneavoastă sau familia dumneavoastră să fim luaţi de pe stradă de poliţia medicală”, a declarat Ionel Arsene, liderul PSD Neamț, la finalul ședinței CEx de luni.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.