Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primăria Municipiului București, prin Casa Artelor „Dinu Lipatti”, organizează cea de-a IV-a Ediție a Festivalului „Mozartissimo”, vineri, sâmbătă și duminică - 17, 18 și 19 iulie 2020, în aer liber, în Curtea cu balansoare a Casei Lipatti. Festivalul îi este dedicat genialului Wolfgang Amadeus Mozart, compozitorul preferat al celui mai mare pianist român al tuturor timpurilor - Dinu Lipatti.

După o perioadă lungă în care activitatea Centrului de Excelență Casa Artelor „Dinu Lipatti” s-a desfășurat online, sunt întrunite condițiile pentru a organiza primul Eveniment Live în aer liber. Pentru a respecta condițiile de maximă siguranță pentru public, organizatori și artiști, au fost pregătite 60 de locuri care respectă regulile de distanțare socială, iar cea de-a IV-a Ediție a Festivalului „Mozartissimo” va avea loc în conformitate cu legile și recomandările specialiștilor din domeniul sănătății și al autorităților competente în acest domeniu.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.