Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Felul în care proiectul de lege întocmit de Guvern a trecut prin Camera Deputaților ar trebui să ne sperie. Marcel Ciolacu, președintele interimar și autoritar (în PSD), s-a dus la o întîlnire cu Raed Arafat. În urma explicațiilor gen „prestație TV ” ale acestui specialist în descarcerări, a hotărît să pună umărul la adoptarea accelerată a legii privind combaterea epidemiilor, inclusiv pandemia de coronavirus.

În primul rînd, Marcel Ciolacu, în loc să consulte partidul și societatea civilă, s-a consultat cu un comandant de operațiune speriată, cu un specialist în organizarea operațiunilor de intervenție la accidente și alte situații de urgență (multe dintre ele ratate!) și care, peste noapte, a ajuns să se creadă și Freud în psihologia mulțimilor și specialist în psihologia românilor și doctor în importuri și comunicator de serviciu al stărilor de urgență.

În fapt, Raed Arafat, părintele SMURD, a luat un avînt care ține mai degrabă de un dezechilibru caracterial decît de specializare și pricepere. Din păcate, pe măsură ce se afundă în tot felul de probleme, Raed Arafat începe să se califice doar ca un mare expert în nimic.

Ei bine, tocmai el l-a convins și lămurit pe președintele de mămăligă al PSD că proiectul de lege este bun pentru că permite măsuri importante, iar acestea ajută la astîmpărarea pandemiei. Și astfel, în urma acestei întîlniri istorice între doi care nu pricep nimic, dar sunt îmbătați de gustul puterii, s-a născut o înțelegere.

Integral pe CotidianulComentarii

Nu se poate! Cotidianul scuipă cu căcat peste PSD? Imposibil! Ciolacu e mămăligă? NU! Balegă, da, cu certitudine e balegă, dar niciodată mămăligă. Unde mai punem și faptul că balega e mană cerească, după ce e căcată de Bou, îngrașă miriștea, solul, țărâna, praful, etc. Culmea căcării e la momentul când balega sau căcatul Boului devine praf, abia atunci se poate spune că procesul s-a încheiat cu succesuri depline iar abia la acel moment se trece de la făurirea societății socialiste multilateral dezvoltate spre comunism, care e culmea acelei căcări, ca-n Coreea de Nord, unde tot boborul e nehalit și tot amărășteanul umblă cu cărămizi în buzunare ca să nu-l bată vântul de pe țurloaie, tot amărâtul din bobor are 40 de kg și mai că vezi prin el că e aproape transparent, în schimb Buhaiul care e dictator are un grumaz și un cap de 3 ori mai mare și mai gras decât orice plebeu, dar și cântărește tot de 3 ori mai mult decât oricare leșinat de foame din pleava societății. Ciolacu ăsta arată ca un aurolac sau ca un om al străzii, cu curul lui nebărbierit și cu muianul lui de afon la tot ce se petrece zi de zi. Muie PSD! Deh, balega tot balegă! mUE PSD!

13 iulie 2020 1:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.