Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gabriela Firea a declarat la Antena 3 că este urmărită în contextul campaniei electorale ce stă să înceapă.

"Mă aştept la o campanie foarte murdară. Sunt filată, sunt urmărită. Sunt cautată acolo unde, oricum, nu are ce să fie găsit. Se va inventa câte o poveste. Se vor inventa tot felul de lucruri despre mine, despre soţul meu, despre familie. Mă aştept la orice, dar eu sunt pregătită să fac față pentru că nu am nimic de care să mă ruşinez. A început campania şi a început foarte urât. Am niște informaţii despre cei care mă filează şi, la momentul potrivit, le voi face public", a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Muie Firea si antena 3 Tot la ziarul lui Voiculescu ai dat interviul,,tu vb de o campanie urata nu tie rusine moldoveanca imputita, tu care ai trimis pe Badescu sa il bruieze pe Nicusor acum zdreanto te dai victima..

6 iulie 2020 0:34

Așa tanti dragă, așa te vreau, cu ditamai curajul Aducă cu curul jos. Madam Firea se complexează, e exasperată, îi filează ceva, adicăcare e filată, etc. Dar, madam Firea e bărbată, e cu curul jos, adică e curajoasă, e vitează. Ea e convinsă că o să facă față, tot așa cum e convinsă că o să facă și dos. Dar suferă de o anorexie blegită, nu prea halește, se abține de la potol, e tot timpul cu mațele chiorâind a foame. Eu i-am mai recomandat să ia muie, e un meniu vegetarian, banana servită e vegană, că ăsta-i cuvântul mdoderniționist, vegană, banana chiar dacă e dă carne erectă și virilă, nu e halită ci numai giugiulită, e curată nu e murdară, produce și suc ce poate fi consumat și e recomandat pentru că întreține tenul mai ceva decât Botox-ul. Cur jos, adică curaj curajos, multă vitejie și elan muncitoresc, numai muie vegană și succesuri. Punct!

5 iulie 2020 22:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.