Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marele Circ s-a întors cu Grand Prix-ul din Austria, la Stiria, o cursă bizară, marcată de foarte multe abandonuri şi de un final superb şi extrem de tensionat.

Deşi a obţinut locul 2 în calificări, campionul mondial en-titre, Lewis Hamilton, a fost anunţat cu aproximativ o oră înainte de startul cursei că va pleca de pe 5, fiind penalizat pentru că nu a încetinit în timpul unui tur, deşi i s-a indicat acest lucru prin steaguri galbene. Iar acesta a fost doar începutul veştilor proaste pentru britanic.

Startul a fost unul fără incidente, iar Valteri Bottas, plecat din pole, a reuşit să îşi menţină avantajul de-a lungul întregii curse, în ciuda unor probleme la cutia de viteze. Lando Norris, tânărul pilot al celor de la McLaren, plecat de pe 3, a fost depăşit rapid de Alexander Albon şi de Lewis Hamilton, însă s-a ţinut aproape de aceştia, lucru care avea să fie un câştig uriaş la sfârşitul cursei pentru el.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.