Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Polițiștii din București au luat la control cluburile și restaurantele din Capitală și a dat 65 de amenzi în valoare totală de aproape un sfert de milion de lei. Acțiunea vine după ce vineri Poliția din Capitală a mai dat alte câteva zeci de amenzi în piețe, terase și cluburi din București.

„În continuarea acțiunii începute vineri seara, 158 de polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au constatat mai multe încălcări ale normelor legale în vigoare la mai multe cluburi și restaurante din Capitală. Echipele mixte de control au verificat 119 societăți comerciale și au aplicat 65 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 250.000 de lei”, anunță Poliția Capitalei.

Integral pe HotnewsComentarii

GG Bune și amenzile, dar numai ele nu cresc siguranța cetățenilor vis a vis de nerespectarea regulilor de lupta împotriva răspândirii virusului. Amenzile au efect când se aplica persoanei, nu societăților comerciale. Cele din urmă își recuperează paguba, într-un fel sau altul. Mult mai eficientă s-ar dovedi măsura suspendării temporare a activității societăților comerciale contraveniente! Asta chiar i-ar determina pe patroni să respecte regulile impuse de legile și ordinele in vigoare!

5 iulie 2020 20:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.