Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu a obținut încă 15 sutimi în plus, în urma recorectării lucrării sale la Limba Română, care a fost inițial notată cu 3,60. Prin urmare, liderul PNL, în vârstă de 42, de ani nu reușește să promoveze bacalaureatul sesiunea aceasta.

Daniel Moroşanu, prim-vicepreşedinte al PNL Vrancea, în vârstă de 42 de ani, a susţinut examenul maturităţii la Liceul din Vidra. Deși a susținut că se așteaptă la o notă de trecere după recorectare, comisia a decis ca lucrarea la Limba Română a liderului PNL să primească în plus doar 15 sutimi, nota finală a lui Daniel Moroșanu fiind 3,75.

La celelalte probe, Moroşanu obținuse 7.55 la Istorie și 8.65 la Geografie.

Daniel Moroșanu este adjunctul ministrului „grindă” - Ion Ștefan, care conduce Ministerul Dezvoltării, unul dintre cele mai importante portofolii din Guvern, cu cel mai mare buget.

Daniel Moroșanu a susținut înainte de afișarea rezultatelor că a învățat și speră să obțină note bune. El a mărturisit că este prima dată când susține examenul maturității.

Întrebat ce l-a determinat să susțină probele anul acesta, liderul PNL a spus: ”Nu m-a determinat ceva anume. Am vrut să trec acest examen pentru mine personal, să repar o greșeală a trecutului.”


Comentarii

Nelu Măi nenea ăla care Pute, tu nu numai că puți, ești și nedeștept, nene. Pui botul așa la minciunile cu care haznalele manipulează imbecilii creduli. Nenea ăsta care a picat la BAC, are funcția aia la nivel local, unde tot la nivel local e adjunctul ăluia care e ministru-n guvern, deci ăla care e ministru are și funcția de conducere a PNL Vrancea, iar ăsta care n-a luat BAC-ul nu e ministru cum ai pus tu botul ca fraierul, ci deține numai funcția aia a lui la nivel local. Ai îmbălegat de seamă? Sau tot tămâie ești? Succesuri!

5 iulie 2020 22:18

Pute Ministri cu patru clase cred ca nu am mai avut din anii 50 ,bravo baieti ati batut si comunistii.Joianis fereala iti vine inlocuitorul care iti va desavarsi Romania educata !!!

5 iulie 2020 18:21

v Asta este unul dintre exemplele concrete, ca pentru a fi adjunctul unui ministru nu este nevoie de scoala. Sint convins ca in tara asta sint multe posturi "ocupate" de oameni care nu au calificare in acel domeniu. Intrebareacare si-o pun unii salariati si elevi "merita sa inveti"?

5 iulie 2020 16:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.