Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Real Madrid resimte daunele financiare generate de pandemia de coronavirus care a întrerupt fotbalul timp de 3 luni. În acest sens, oficialii de pe Santiago Bernabeu pun la cale un plan prin care să acopere pierderile din ultima perioadă, cauzate în mare parte și de lipsa spectatorilor din tribune.

Potrivit Marca, Gareth Bale, James Rodriguez, Brahim Diaz, Dani Ceballos și Mariano Diaz sunt jucătorii care, cel mai probabil, se vor despărți de formația pregătită de Zinedine Zidane în această vară. Jurnaliștii spanioli susțin că, în urma tranzacțiilor, board-ul Realului își dorește să încaseze aproximativ 200 de milioane de euro.

Cei 5 jucători au prins foarte puține minute sub comanda lui Zidane, de la revenirea francezului pe banca "galacticilor", motiv pentru care există șanse mici să mai continue și în sezonul viitor din postura de rezerve.

Integral pe EurosportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.