Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vestea că Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu a căzut ca un trăsnet. Despărțirea i-a șocat pe mulți, iar fanii acestora speră și la o împăcare.

Despărțirea lui Răzvan Simion de Lidia Buble a șocat întreaga opinie publică mai ales că cei doi păreau să fomeze un cuplu extrem de solid. După separare, artista a ales să se refacă acasă la familia sa, în Oradea, unde a stat în liniște și a cugetat la cele petrecute.

Cariera a determinat-o să revină însă în București, mai ales că Lidia are în plan lansarea unui nou proiect. Tot atunci, au avut loc și filmările unui videoclip pentru o piesă nouă a solistei. Potrivit informațiilor furnizate de jurnaliștii de la impact.ro, atunci când a mers la filmările clipului, Lidia s-a trezit față în față cu Răzvan și a fost tulburată de revedere.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.