Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a fost agresată verbal de un pensionar, în timpul unei conferințe de presă.

Alexandru susținea o conferință comună cu Ciprian Ciucu, președintele PNL Sector 6, în timp ce declarațiile au fost întrerupte de un vârstnic care s-a apropiat de ministru și a început să vocifereze foarte agresiv:

”Mărește pensia! Huo! Minciuni! Ia mâna de pe mine, că te omor!”, au fost câteva dintre replicile pensionarului care s-a manifestat irascibil în timpul conferinței. ”Vă rog să nu fiți agresiv”, l-a rugat ministrul pe bătrân.

Integral pe G4media.roComentarii

Uta Mai Muie daca un om a ajuns la disperare din cauza pensiei e ca niste tampiti ,probabil ai pensie speciala ,au lins in cur si sustinut tot felul de idioti .Cum cineva nu va linge hop PSD ,nu te lua dupa plavan ca ala nu are chiar nimic in cap decat PSD

5 iulie 2020 18:51

Muie Psd Trebuie iesit masiv la vot asa cum sa intamplat la europarlamentare in diaspora erau cozi infernale de mari,,dar ati vazut rezultatul pt Psd ,,acum trebuie procedat la fel ma refer si la cei din tara.

5 iulie 2020 15:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.