Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rezultatele finale BAC 2020 au fost anunțate duminică, 5 iulie. Notele după rezolvarea contestațiilor au fost publicate de EDU.RO.

Rezultatele finale BAC 2020 au fost publicate duminică, 5 iulie, pe site-ul bacalaureat.edu.ro, cu anonimizarea numelui şi a prenumelui, la fel cum s-a întâmplat și la rezultatele dinainte de contestații.

Primele rezultate Bacalaureat 2020 au fost afișate, marți, 30 iunie, atât în centrele de examen, cât şi pe Edu.ro, absolvenții de liceu având la dispoziție două zile pentru a depune contestații.

Potrivit primelor rezultate BAC 2020, un număr de 232 de candidaţi au obţinut media generală 10 la examenul naţional de Bacalaureat. De asemenea, rata de promovare, înainte de contestaţii, înregistrată de absolvenţii studiilor liceale, promoţia curentă, care au susţinut examenul în sesiunea iunie - iulie, este 71,4% (92.930 de candidaţi, dintr-un total de 147.790 candidaţi prezenţi).

Integral pe ProTVComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.