Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Perioada pandemiei a însemnat o expunere a întregii societăți românești și în primul rând a politicii la realitatea concretă a modului său de funcționare. Minciuni repetate despre starea sistemului de sănătate, despre nivelul de sănătate publică, despre măsurile ”ce se impun” pentru a ține sub control evoluția pandemiei. Minciuni repetate despre achizițiile publice necesare sistemului medical.

Minciuni repetate despre „competența și profesionalismul” unor oameni numiți politic în funcții publice de răspundere. Apoi, acoperirea acestor minciuni prin calomnierea celor ce le-au adus în atenția publicului, dar și prin amenințarea și îndepărtarea lor sub lozinca ” curățirii politicii”.

Minciuni despre grave deficite financiare ce s-ar acumula în conturile bugetare ale țării în timp ce se contractează împrumuturi masive ale căror destinație nu ne este cunoscută. În loc de atât de necesara transparență în exercițiul guvernării se întinde întinăciunea, aceea care vrea să formeze opinia că nu se poate mai bine și mai mult, ba chiar că ceea ce avem este exact ce poate fi mai bine.

Integral pe CotidianulComentarii

noi Legea cu "revolutionarii" trebuie abrogata urgent, caci numarul paduchilor care sug la Bugetul Tarii, creste continuu de 30 ani, cu neamuri, colegi de partid, amante, paduchii astia incaseaza pensii, indemnizatii, gratuitati totale grase, imobile, terenuri - paduchii sunt intr-o "revolutie" personala, dar profitabila. In 89' tot Poporul a iesit pe strazi, dar, derbedeii s-au privatizat pe "revolutie".

6 iulie 2020 7:34

Ha, ha, ha! (2) În toată polologhia lui de articol gonflat și bombastic, în terneni cam anacronici și lăbărțați aiurea, Petre Roman, ne explicăcărează cum că e mare păcăcat că timp dă 30 de ani, NU s-a prea realizat nimic pentru că țara și națiunea au bâjbâit prin ceața în care a dispărut legendarul măgar anonim. Dar, autorul cufurește și explicacă și motivul pentru căcare Nu e bine că încă rătăcim în acea ceață, anume trebuie să scăpăm de jugul care apasă pe grumazul româniloc, jugul minciunii, jugul jugului, adicăcare jugul și atât. Mda! Petre Roman mai scormonește-n găoz și moralitatea din politichie, cum că politicienii sunt ipocriți, perfizi, mincinoși, etc. Mda! Păi, politicienii sau mulți dintre ei, sunt la fel cum a fost și Petre Roman când era mare căcat de premier al țării, iar acei politicieni ipocriți, mincinoși și perverși sunt evident confrați d-ai lui Petre Roman, adică tot cei din PSD și fostul FSN care s-au scindat în două partide care au fost un alt fel de PCR, cu față de maimuță. După ce o mai lăbărește aiurea cu diferite vorbe sau lozinci umflate, la final undeva, Petre Roman mai cufurește ceva de speranța românilor, adică speranța românilor din clanurile similare celui din care face parte Petre Roman, nu e vorba aici de românii din bobor. Motiv pentru care mă cac un căcat mare-n gura și pe moaca aia de evreu stalinist a lui Petre Roman. Muie PSD!

5 iulie 2020 21:49

Ha, ha, ha! (1) Nu-mi vine să cred! Petre Roman, marele rebeliționar, marele rebelit, marele Nimic care culmea a mai ajuns și prin PNL la un moment dat de unde acum se pare c-a fost pensionat definitiv și irevocabil, acum s-a trezit din blegeala lui patriotardă socialist-revoluționară, ca să ne cace un ditamai articolul care se vrea căcam un fel de editorial, unde respectivul nomenclaturist ceaușist, intră ca musca-n curul calului într-o filozofie patriotardă și literară, scărpinându-l pe Eminescu-n falus și-n găoz, dar și pe Constantin Noica sau Petru Creția. Conchide undeva Petre Roman cum căcare cică Rebeliția Română a pornit dintr-o micțiune a lui Eminescu, care nu numai că a vrut să se pișeze, dar a mai tras și o bășină, că vorba aia din bobor, pișatul fără bășină e ca nunta fără lăutari. Tot e bine că la momentul când Luceafărul poeziei românești a pișat și a bășit, n-a făcut și un căcat, ca să fie meniul complet. Ironia soartei și a Istorie post-decembriste e că rezultatul Rebelerii Române, pardon revoluției române, care de fapt a fost o rebeliune sau o răzvrătire populară, deci rezultatul Rebelirii Române a fost un căcat, adică fecalomul pe care Eminescu nu l-a produs la momentul când a pișat declanșarea revoluționară din Decembrie 1989.

5 iulie 2020 21:49

ion Vorbele lu’ Pere Roman ar deveni credibile, printr-un demers public : desfiintarea clasei privilegiate, mincinoase, profitoare ordinara, aceea a „revolutionarilor”, create chiar de dl. Petre Roma – profitor gras, dupa modelul „ilegalistilor” comunisti. Acesti impostori de ‘revolutionari” se inmultesc continuu de 30 ani, cu frati, surori, amici de smecherii, fini, nasi, nurori, gineri, si alte lighioane, care nici n-au calcat la Lovitura de Stat din ’89, denumita Revolutie. Dle. Petre Roman, bugetul Romaniei este secat de clasa parazitilor „revolutionari” – creata de dvs. si Ion Iliescu, cu indemnizatii, gratuitati nerusinate, pensii,imobile, cand veti termina cu jaful ordinar la Buget?! Singurii eroi sunt mortii care zac la 2 m sub pamant, si, eventual copii acestora.Desfiintarea, urgenta prin Lege, a parazitilor de „revolutionari” de teapa lu’ Petre Roman si altii ca el, cu neamuri si amici.

5 iulie 2020 15:53

Muie Nistorescu Eram sigur ca acest articol este scris de jegurile lui Nistorescu

5 iulie 2020 10:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.