Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Noua Comisie Europeană și-a propus ca una dintre prioritățile mandatului său să fie lupta împotriva schimbărilor climatice și a degradării mediului, Pactul ecologic european (The European Green Deal) stabilind acțiunile menite să transforme Europa în primul continent neutru din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon până în 2050.

Totuși, faptul că din acest an, noua strategia economică la nivel comunitar se subordonează direcțiilor călăuzitoare ale Green Deal-ului, coroborat cu ascensiunea incontestabilă a partidelor politice ”verzi” în majoritatea statelor puternice Europene, dovedește faptul că Bătrânul Continent a cedat acțiunii ideologice a noii stângi, la nici jumătate de secol după crearea fronturilor politice ecologiste ca arme ascunse împotriva capitalismului.

Prin Pactul Ecologic (total impropriu denumit în acest fel), Europa se predă practic generației actuale de activiști neo-marxiști care solicită urgent și vocal o acțiune radicală pentru stoparea schimbărilor climatice.

Integral pe România LiberăComentarii

@ 4 iulie 2020 20:37 Amice, nu fii superficial. Tu ai citit articolul integral din România Liberă? Păi, acolo autorul pomenește detaliile la care m-am referit eu cu acea tanti din Congresul american care-i face gălăgie de opoziție mahărului de țară blond și anarhist din SUA. Îți recomand să citești nu numai titlurile de articole d-aci, ci și articolele în întregime, dar se vede că ești limitat la gândire și nu știi să ajungi la pagina din ziarul de publicație al acelor articole. Să fii sănătos!

4 iulie 2020 20:48

Despre lozinci, socialism, capitalism, etc.STOP Lasa mai, ca n-are nici o treaba ecologismul socialist cu America etc.... E un nou trend al parlitilor care fac politica mondiala.... Verzii politici sunt niste incapabili.... A renuntat vreunul la masina, centrala de apartament etc??? NU! G.W.Bush spunea ca "interesul petrolistului texan e mai presus de Acordul de la Kyoto"- adica il doare pe el undeva de ecologisti.... Mai citeste si alte lozinci inainte de a emite pretentii...

4 iulie 2020 20:37

Despre lozinci, socialism, capitalism, etc. (2) Ecuația asta gălăgioasă declanșată de un anal jurnalistic d-aci de la noi, e mult mai simplă, e normal să existe voci de opoziție care să-l contracareze pe imbecilul ăla mai arian și cam semi-nazist care e prezident în Americănia, mai ales că-n țara aia a tuturor posibilităților, sunt lacune serioase în modul cum poliția își face treaba, treaba e o leacă mai generalizată și-n Canada dar și-n alte țări dezvoltate ale lumii și nu numai, pentru că metodele de reținere prin arestare a unui individ fac în așa fel încât arestatul să fie supus unui tratament în care viața lui se pune-n pericol la acel moment, prin bruscarea lui la pământ cu fața la pământ și punerea cătușelor cu mâinile respectivului arestat aflate la spatele acestuia, în timp ce polițistul e cu un genunchi sau cu amândoi pe spatele arestatului, fapt care a dus la decesul arestatului în mai multe cazuri în Americănia dar și-n alte țări. Așa că e mult prea searbădă legătura aia imaginară a analului jurnalist autor de articol d-aci cu neo-marxiștii ăia imaginari și ei din toată Ioropa plină de agenturiliii străiniii. Muie!

4 iulie 2020 20:12

Despre lozinci, socialism, capitalism, etc. (1) Autorul articolului, se lăbărțează în originalul din ziarul respectiv, întrând într-o filozofie abstractă confundând ecologia cu marxismul și capitalismul cu mama natură, așa că din toată ciorba aia anală jurnalistică, iese o zeamă chioară fără conținut, numai bună de aruncat. Păi, e destul de limpede faptul cert că schimbările climatice ne îndreaptă spre o catastrofă globală și tocmai de aceea sunt necesare măsuri la nivel mondialist luate de fiecare țară-n parte pentru a preveni ce mai e de prevenit. Că-n Congresul american a ajuns o tanti mai gureșă care vrea să apere undele drepturi pentru minorități etnice și nu numai, poate că nu e tocmai rău, dar nenea autorul conchide cert ar vrea el, cum că socialiștii așa și pe dincolo, ăia din Americănia etc.

4 iulie 2020 20:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.