Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD a transmis, sâmbătă, că românii sunt puși în pericol de incompetenţa şi hoţia PNL, comentând astfel imginile cu aglomeraţia de pe Aeroportul Otopeni. Conform social-democraţilor, mii de infectaţi pot intra zilnic în ţară ”din prostia Cabinetului PNL”.

”Liberalii acuză românii că nu respectă regulile, dar chiar PNL îi pune zilnic în pericol din incompetenţă şi hoţie. Adevăratul virus este Guvernul VID! Imaginile haosului total de la Otopeni, cu sute de oameni înghesuiţi la controale, sunt oribile. Un singur bolnav poate provoca o explozie de infectări. Într-o ţară normală, Vela şi Tătaru erau făcuţi deja pachet şi lăsaţi la vatră. Şi-au compromis sistemul de carantinare din orgoliul sinucigaş de a legifera cum a vrut muşchiul lui Orban.”, a transmis PSD, pe pagina de Facebook.

PSD: Mii de infectaţi pot intra zilnic în ţară ”din prostia Cabinetului PNL”
”Şi-au compromis sistemul de carantinare din orgoliul sinucigaş de a legifera cum a vrut muşchiul lui Orban. Acum, mii de infectaţi pot intra zilnic în ţară din prostia Cabinetului PNL. Într-o ţară normală, un asemenea guvern trebuie să plece, nu să ameninţe că prelungeşte iar starea de alertă.”, mai susține PSD.

”Guvernarea liberală ştie să-şi protejeze afacerile cu măşti şi păcănele, nu şi cetăţenii. Pentru ei, românii sunt doar victime colaterale”, a conchis PSD.

Reacția vine după ce în spațiul public au apărut imagini revoltătoare cu aglomerația din principalul aeroport al țării. Sute de pasageri au fost înghesuiţi pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, la sosiri din cauza controalelor anti-Covid. Purtătorul de cuvând al aeroportului, Valentin Iordache, a declarat că DSP are doar doi angajaţi care verifică fiecare pasager în parte (completare/verificare declaraţie, plus câteva întrebări, semnătură, ştampilă etc.), ceea ce face ca traficul pasagerilor în terminal să fie blocat.


Comentarii

He, he, he! Cristina Tudorache cică, de la haznale, vine cu un articol neexplodat, defecăcat de PSD între bucile internetului, unde Cristina noastră a intrat ca musca-n curul calului să culeagă deșteptăciunea luminoasă din găoaza internetului și a PSD-ului, cum că, nu-i așa, guvernoiul PNL e prost grămadă. Bun, motivul invocăcat e ăla cu aglomerațiunea de la aeroportul Otopeni, motiv întemeiat s-ar zice, problema e alta. PSD-ul prin grohăielile mai multor membri ai partidului dar și ai aliaților lor cum e Tăriceanu, care a grohăit și el de multe ori, deci PSD-ul și tagma lor, au grohăit în cor tare de tot, că guvernoiul instituie starea de necesitate și carantina în mod ilegal, că oamenii trebuie să fie lăsați să-și facă mendrele și să nu țină seama și zeama dă virusul ăla care-i mai mare decât capra vecinului etc. Acum, demoazela jurnalistă de la haznale, duduia Cristina, osaenază-n draci grohăielile PSD-ului și aruncă cu voma PSD-ului în guvernoi, dar oare cine are dreptate? Guvernoiul care se screme-n draci să protejeze populația să să reducă numărul celor care mor, sau dășteptul și bunul și stimatul nostru PSD-PCR care a batjocurit România și a ruinat țara asta ori de câte ori a fost la putoarea puterii? Muie PSD!

4 iulie 2020 20:23

Muie Psd Va aratam noi la vot imputiti de comunisti securisti Psd.

4 iulie 2020 17:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.