Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a explicat care sunt planurile sale privind proiectul Timişoara Capitală Culturală Europeană.

”Formula juridică pe care noi, Primăria Timişoara, o considerăm cea mai potrivită să gestioneze implementarea proiectului «Timişoara - Capitală Culturală Europeană» este o structură a administraţiei publice a oraşului, cu personalitate juridică, similară, sub aspectul legislaţiei ce-i stă la bază, Casei de Cultură a Municipiului, structură care se va numi «Centrul de Proiecte Culturale şi Administrare a Moştenirii Capitalei Culturale Europene». Intenţionăm să înfiinţăm această structură în şedinţa de Consiliu Local de marţi, 07.07.2020. Menţionăm că, presupunând, prin absurd, că această formulă nu va fi agreată de Comisia Europeană - deşi semnalele neoficiale primite până la această oră sunt încurajatoare-, există variante alternative, unele constituite deja în precedente”, a scris Robu.

Robu a anunţat că pentru proiectul Timişoara Capitală Culturală Europeană va fi alocată suma de 3 milioane de lei chiar în şedinţa CLT de marţi.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.