Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Ludovic Orban îi avertizează pe cei implicați în sistemul de educație să fie pregătiți de reînceperea cursurilor doar online. Redeschiderea școlilor în septembrie depinde de evoluția pandemiei de coronavirus, a spus șeful Guvernului.

Ludovic Orban, premierul României: Nu știm care va fi evoluția și trebuie să fim pregătiți pentru orice situație. Atât din punct de vedere al infrastructurii, cât și al logisticii.

Noi trebuie să ne asigurăm că orice copil va avea acces la educație, să ne asigurăm că profesorii, învățătorii au capacitatea a transmite informații în orice fel de condiții, să pregătească cu mare migală începutul anului și să fim pregătiți pentru orice situație.

Integral pe Digi24Comentarii

dan. Sigur exista acest virus nenorocit si trebuie sa fim atenti si sa ne protejam, dar, in loc de amenintari, de amenzi , de speriat elevii si parintii ca numai incepe scoala , cred ca mai bine ati face sa spuneti adevarul adevarat si oamenii ar intelege pericolul. Oamenii nu va mai cred, ati mintit prea mult, nu sunteti un exemplu ptr. ei.Incepand de la presedinte, premier, grupul ala de lucru ptr dezinformare aveti credibilitate O.

4 iulie 2020 11:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.