Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Smiley da startul distractiilor de vara cu un remake al piesei Adeline.

„Mereu mi-a placut trupa Timpuri noi, ascultam mult cand eram mic, iar Adeline a fost mereu foarte tare la chefuri, toata lumea se distra cand incepea. Asa ca, am ales sa fac un remake al piesei, nu cu mult diferit de piesa originala, care suna oricum foarte bine, fix in ideea de vara, de fun, de party.”, povesteste Smiley care isi doreste sa inceapa o vara vesela, lipsita de griji si temeri.

Videoclipul piesei „Adeline” este chiar un chef autentic, o reintalnire a lui Smiley cu prietenii apropiati dupa o perioada lunga de izolare: „La filmari a fost bairam ca pe vremuri, cu numarul permis de persoane, dar suficient cat sa ne luam doza de prietenie si veselie de care ne era atat de dor. Abia asteptam o distractie cu prietenii, o mini-petrecere, iar la clip m-am intalnit cu o parte din ei, cu dansatorii cu care am fost in turnee, cu oameni din echipa, am dansat, am ras, a fost o zi foarte tare.”, spune cu entuziasm Smiley.

Integral pe CapitalComentarii

Sună demențial? Adică e nebună de tot în termeni medicali? Sau sună dement, tot în termeni medicali? Băi sclerozatule, tu n-ai găsit un cuvânt mai potrivit pentru căcatracterizarea ta făcută gălăgiei pe care cântecaciul ăsta vrea să-i zică melodie? Te-n gură demențial să te sparg! Idiotule!

3 iulie 2020 23:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.