Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Unul dintre cei mai populari youtuberi din România, manelistul Dani Mocanu, a fost trimis în judecată în stare de libertate, iar magistrații piteșteni au decis joi, 2 iulie, că procesul acestuia poate să înceapă, după ce au respins contestația privind legalitatea actului de sesizare a instanței. Dani Mocanu este acuzat de săvârșirea infracțiunii de incitare la ură sau discriminare.Procesul lui va însemna o premieră pentru Justiția din România.

Surse judiciare au declarat în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, că dosarul lui Dani Mocanu a fost analizat, joi, 2 iulie, în camera preliminară, iar decizia luată de instanță privind începerea procesului poate fi contestată în termen de trei zile.

„În data de 27.04.2019, inculpatul a încărcat pe platforma online Youtube un videoclip filmat şi montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg la ură şi discriminare împotriva femeilor.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.