Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nici vara în care Traian Băsescu a tras toate sforile, ca să nu pice la referendumul care în fapt l-a trîntit de nu s-a văzut, nu a fost atît de cumplită.

A fost doar fierbinte. Dar nu urîtă! Atunci, toți compatrioții noștri și-au exersat spiritul democratic, în vreme ce americanii și-au arătat comportamentul totalitar, mai ales, în locurile în care au interese majore. Acum, Traian Băsescu se agită ca un semi-opozant, tropăind zi și noapte, pe la televiziuni, unde împrăștie tot soiul de păreri inteligente, cu unele judecăți corecte, dar tot cu un damf de mare ticălos politic.

Îi ia foc turul pantalonilor că rămîne cu partidul de marginea șanțului. Iar el, spînzurat la Bruxelles, cu engleza lui portuară de bișnițar din comunism, nu mai depășește statutul de caricatură românească trimisă peste hotare să reprezinte componenta de circ a spiritului românesc.

Integral pe CotidianulComentarii

O lume nebună, nebună, nebună! Nebună? Hmmm! Moș Cornel Nistorescu o mai pune de un editorial, proverbial, plin de fonfleuri anti-guvernamentale și anti-putere actuală. De data asta moș Pulă Cornel nu mai e atât de virulent la adresa ăluia de la Cotroceni sau a guvernoiului, pentru că nu sunt decât menționate vag câteva criticăcări la adresa respectivilor, adică a ălora care conduc țara asta atât de prost, asta în opinia veceului Cornel Nistorescu, mare apropitar de ziar imaginar și sefe virtual dă pă net. Mă tot minunez cum pula calului reușește Nistorescu să nu omagieze sau să osaneze-n delir PSD-ul său neo-pecerist mult stimat și iubit, continuatorul PCR-ului de dinainte de 1990, unde veceul Nistorescu a fost turnător dovedit la securitatea ceaușistă de tristă aducere aminte. Oricum ar fi, sunt nevoit să-mi calc peste conștiință și o să-l felicitez de data asta pe nea Cornel, pentru că cufurește de data asta un editorial mai profesionist și mai profesional, mai reușit și să spunem căt de cât, mai educativ, sau educacativ, dacă vreți. L-aș întreba pe moș Pulă Cornel, să ne reamintească nouă profanilor neștiutori, cum a condus atât de măiastru Ronânia partidul unde veceul Nistorescu e angajat ca serv sau slugoi, mă refer la modul cum a condus țara PSD-ul în toate guvernărelile lor din 1990 până-n zilele noastre? Bună întrebare! Poate ne va mai spune moș Pulă Cornel și cum a reușit PSD-ul să facă peste 80% din totatul datorie externe a României înglodând țara-n alte datorii externe pentru mai multe generații? Aștept răspunsurile la întrebările mele, care sigur NU vor veni niciodată de la moș Pulă Cornel. Apropo! Datoria actuală externă a României e circa 110 miliarde euro. Auguri!

3 iulie 2020 20:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.