Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Imaginile au fost publicate pe site-ul oficial al Samsung Ucraina, cu mai mult de o lună până la lansarea oficială a noii serii flagship a producătorului sud-coreean.

Observate de un youtuber din Rusia, imaginile au fost publicate la capătul unei pagini dedicată lui Galaxy Note 8, conform GSMArena. Telefonul apare cu un design superb, în nuanţa ”Mystic Bronze”, şi ne oferă o privire destul de clară asupra ansamblului de cameră, format din 3 senzori. Imagini cu spatele telefonului au mai apărut în ultima perioadă, iar acestea par să confirme aspectul său. Observăm un setup cu trei camere pe verticală, alături de care poate fi văzut un flash, iar protuberanţa camerei este în continuare destul de mare, din nefericire - pentru că o husă va ascunde frumuseţea acestui telefon. S Pen-ul nu pare să sufere modificări, şi putem vedea că butoanele de volum şi de power se întorc pe partea dreaptă, spre deosebire de design-ul pentru Note 10 şi 10+. Foto: Samsung Ucraina Seria Galaxy Note 20 va fi anunţată cel mai probabil în cursul lunii august, la un eveniment Samsung Unpacked în care ne aşteptăm ca producătorul să prezinte şi un Galaxy Fold 2.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.