Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tare rău trebuie că a ajuns să stea cu nervii primăriţa generală a Capitalei, ‘’duamna”Gabriela Firea-Pandele ot Bacău de vreme ce într-o emisiune de televiziune la care participau d-na Alina Gorghiu şi dl. Dan Barna a început să îi trimită de acasă sms-uri dojenitoare fostei preşedinte a PNL. Fiindcă- ce să vezi?- aceasta vorbeşte despre candidatura unic al Dreptei, a domnului Nicuşor Dan.

Oare ce ar vrea căpşorul insei? Să o sprijine pe ea la Primărie doamna Gorghiu? Nu că respectiva ar fi ea însăşi cine ştie ce lumină. E adevărat, doamnei Firea nu îi merge în ultima vreme tocmai bine. Înregistrează insucces după insucces, încasează pumn după pumn şi toate astea nu sunt deloc de bun augur pentru încercarea ei de a-i mai păcăli o dată pe bucureşteni din cauza naivităţii cărora fosta ziarista insipidă de la TVR şi, mai apoi, de la Antenele voiculesciene a ajuns să se cocoaţe în fotoliul de primar general al Capitalei.

Unde preţ de patru ani nu a făcut nimic. Doar planuri din cuţite şi pahare. Şi unde a generat şi patronat scandaluri după scandaluri, abuzuri dupp abuzuri, ticăloşii după ticăloşii.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.