Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Surse care au responsabilitatea declarațiilor afirmă că Marcel Ciolacu a instaurat în PSD cenzura opiniilor contrare lui și, în permanență, a căutat să stopeze orice tentativă de promovare a unor viziuni noi, de natură a prezenta electoratului un partid primenit. Cu îndemânarea fitilistului școlit în bârfe și conclavuri mărunte, a întins plasa intoxicărilor peste toți, insinuând că orice inițiativă, oricât de bună ar fi, urmărește, de fapt, debarcarea lui de la conducere.

Liderul PSD este ferm convins că își merită cu prisosință poziția de conducător, constată NAȚIONAL. În mod sigur, numai după calculele lui, fără a ține cont și de opiniile altora. La o privire ceva mai atentă, se poate constata însă că nu a făcut nimic deosebit pentru partid. Nimic care să-l scoată în evidență. N-a depășit sfera celor mulțumiți să vegeteze la umbra prestigiului social-democrat, ca apoi, brusc, să revendice drepturi nemeritate. Dacă nu eram eu, acum nu erați aici, pare să strige.

Fostul preşedinte executiv al PSD Eugen Teodorovici a lansat un atac la adresa președintelui interimar PSD Marcel Ciolacu, anunță ANTENA3. „Ciolacu trebuie să înțeleagă că nici vechimea, nici continuitatea în PSD nu sunt argumente suficiente pentru a demonta un act de lașitate și de trădare”, spune Teodorovici.

„Avem acum, în “conducerea” interimară, "modele" de statornicie în imobilitate și inconsecvență‼️ Noroc că sunt mulți oameni cu vechime în PSD care au realizat mult mai mult pentru țară și pentru PSD, așa cum suntem mulți oameni mai noi și mai tineri, fără titlu de membru fondator și fără certificat de revoluționar, care am venit din convingere, demonstrând deja mult mai mult decât au făcut-o vreodată Marcel Ciolacu și alții asemenea‼️”, a scris Eugen Orlando Teodorovici, luni, pe pagina sa de Facebook.

Reacția lui Eugen Orlando Teodorovici vine după ce liderul interimar PSD Marcel Ciolacu a declarat duminică că este „un pic cam forțat” ca Eugen Teodorovici, venit în PSD de la liberali, să-l acuze pe el, membru fondator PSD, de blat cu liberalii.

JURNALUL NAȚIONAL amintește că ex-președintele executiv al PSD, Eugen Orlando Teodorovici, a postat, la sfârșitul săptămânii trecute, un mesaj virulent la adresa actualei conduceri interimare a partidului, pe care o numește “groparii PSD". Acesta afirmă că partidul, în acest moment, nu știe să-și fructifice avantajele de imagine, fiind, practic, “propriul său adversar”. Senatorul social-democrat invocă necesitatea organizării cât mai grabnice a unui congres, dând, încă o dată, de înțeles, că va candida la funcția supremă în această formațiune politică.

”Nu vreau să fiu alături de groparii PSD-ului. Dar vreau să fiu printre aceia care pot să îi redea renumele de partid al marilor proiecte de ţară economice şi sociale, al personalităţilor marcante şi al adevăraţilor lideri.
 
Îmi doresc să fiu acolo, împreună cu oamenii aceia mulţi ce încă  rezonează puternic cu spiritul social-democrat, dar şi cu cei care au nevoie, poate, de o motivaţie pentru a-şi recupera sau dobândi mândria de a fi şi de a spune că sunt membri ori susţinători ai Partidului Social Democrat”, a scris, duminică, pe Facebook, Eugen Teodorovici, citat de UNIVERSUL, care remarcă faptul că Teodorovici are un „discurs de fecioară” și se prezintă ca „un politician nou“.

Nici Codrin Ştefănescu nu renunţă la limbajul care l-a făcut remarcat în viaţa politică şi îl atacă pe Marcel Ciolacu, despre care susţine că are o înţelegere cu preşedintele Klaus Iohannis, anunță ADEVĂRUL. „Azi a fost Ciolacu la emisiune. Sā ne zicā ce lider providential a devenit intre timp. Si cā mai bine il pupi in fund pe Klaus, decât sā-l critici. Cā asa vrea electoratul PSD, nu voci tāioase gen Codrin, Teodorovici, Plesoianu sau Serban!

Mai bine sā plece din partid toti nemulţumitii, doar academiştii secreţi conteazā! Pucistii de ieri, servitorii disciplinaţi ai Cotroceniului de azi. D-aia vā zic cā e musai sā ne recuperām partidul urgent. Dar urgent, urgent, nu aşa!”, scrie Codrin Ştefănescu pe contul personal de Facebook.

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, s-a declarat amuzat duminică seara la ROMANIATV, pe tema scenariului ridicat de unii analişti care văd o posibilă înţelegere între PSD şi Cotroceni de schimbarea a premierului pentru că preşedintele Klaus Iohannis nu l-ar mai vrea pe Ludovic Orban şef la Palatul Victoria. Codrin Ştefănescu a anunţat de acum câteva săptămâni că îl va sprijini la congres pe Eugen Teodorovici, dacă fostul ministru de Finanţe va candida.

Manevra ridicolă prin care Marcel Ciolacu încearcă să scape de efectele reapariției lui Dragnea în viața PSD. Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a convocat o sesiune extraordinară a forului legislativ, pe ordinea de zi urmând să figureze cele trei proiecte ”Fără penali în funcții publice”, depuse anul trecut în Parlament de USR, PNL și PSD, au declarat surse politice pentru DIGI24.

Demersul apare la puțin timp după ce fostul lider controversat al PSD, Liviu Dragnea, a acordat primul interviu din închisoare și a amintit prin reapariția lui că PSD a încercat întotdeauna să controleze politic Justiția și să își salveze de lege membrii acuzați de corupție. Foștii susținători din PSD ai lui Dragnea au declanșat un război împotriva conducerii interimare a partidului, respectiv a tandemului Marcel Ciolacu - Paul Stănescu.


Comentarii

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot omul Ce mai luptă, și dăi, și luptă, și dăi, ce mai răzbel, nene! Ascultați-mă pă mine, că sunt securist ceaușist îmbătrânit în rele, NU există nici un lider mai acătării care să reprezinte partidul de împuțituri PSD, pentru că nu s-a mai născut odată un alt Nicolae Ceaușescu, așa cum nu s-a mai născut un alt Ion Iliescu, care n-a crăpat încă, fie-i țărâna grea! Loazele ăstea care stau să se ia la bătaie pentru funcția de stabor al PSD, sunt niște amărâți, niște personaje de paie și fân, niște paiațe deplorabile. Eugen Teodorovici o să intre-n bătălia pentru funcția de stabor suprem al șatrei PSD, cu mandolina la căcare va cântecăca cântecul, Aoooleuu Muicăăăă, țara arde și cel mai iubit plod al PSD e la ocna din Rahova unde servește patria îmbrăcat în zeghe, e vorba firește de Liviu Dragnea, ocnaș în termen. Dar Eugen Teodorovici va fi acompaniat de Codrin Ștefănescu care va interpreta la bot de pulă, șlagărul, Mamăăăă, mi-am futut norocul, de Gică Petrescu. Iar acest duo, va fi acompaniat de Liviu Pleșoianu care va cânta la coiul lui Dan Voiculescu, cunoscutul top hit internațional, Pă ei, pă ei, pă ei pă mama lor, de Luigi Ionescu. De partea cealaltă, Paul Stănescu va cânta la coada Joianei, cunoscutul șlagăr românesc, M-a făcut mama oltean măăăăiii, acompaniat la drâmbă de Marcel Ciolacu și de Lia Olguța Vasilescu la bot de pulă. Va fi un spectacol cum nici la Eurovision n-a fost să fie, dar la final nu va mai exista un al ouat pă care să-l cheme Cezar. Vă iubesc anal și carnal, cu mult amor înnebunit, al vostru Adrian Năstase! Să-mi numărați ouăle!

1 iulie 2020 1:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.