Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul Pro România, Victor Ponta, are idei despre cum pot fi salvate pensiile și alocațiile românilor. Potrivit acestuia, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban poate salva pensiile și alocațiile. „Ajutam 5 milioane de parinti si 5 milioane de pensionari”, a zis Victor Ponta, citat de CAPITAL.

Liderul Pro România a mai declarat că, momentan, nu se știe când Partidul Social Democrat (PSD) va depune moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Întrebat despre acest lucru, Ponta a răspuns: „Nu am reusit sa scot asta de la Ciolacu”.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că în această săptămână se va discuta în Parlament situația stării de alertă. Potrivit liderului social-democraților, PSD îşi doreşte alegeri locale pe 27 septembrie, iar în cazul în care se va prelungi starea de alertă de la 1 iulie, acestea nu vor mai avea loc, anunță DIGI24.

„Legea pe care o introducem în Parlament, discutată, este pentru 27 septembrie (data alegerilor locale -n.r.) Din punctul meu de vedere, sunt ferm convins că guvernul va face tot ce ţine de el să nu aibă loc alegeri, să fugă de acest vot. (…) PNL nu este interesat să facă niciun fel de alegeri în acest moment, pentru că cifrele le arată că nu este bine. (…) PSD îşi doreşte alegeri pe 27 septembrie şi intrarea într-o normalitate şi, dacă nu va exista un al doilea val, categoric, pe 6 decembrie să fie alegerile parlamentare”, a afirmat Marcel Ciolacu, citat de EVENIMENTUl ZILEI.

PSD a lansat un nou atac la adresa premierului Ludovic Orban, pe care îl acuză de cinism și minciună. Social-democrații îi cer din nou demisia lui Ludovic Orban pentru umilințele pe care le-ar fi suferit pacienții care nu au putut să se trateze din cauza spitalelor închise, anunță ANTENA3. „Premierul PNL nu e contemporan cu bolnavii cronici care mor din cauza spitalelor închise. Orban și românii trăiesc în două Românii diferite!

Că este mitoman, românii știau dinainte de a fi președintele PNL. De când a fost ministru al Transporturilor și viceprimar al Capitalei. Minciuna a devenit felul lui de a fi. Că e cinic, românii și-au dat seama de când a devenit premier. Sacrificând pensionari, copii și antreprenori pentru obsesii precum anticipatele sau restricțiile. Că este însă și ticălos, ne arătă acum, negând inuman realitatea spitalelor închise. A ajuns până la a le spune bolnavilor de la cozile umilinței sau celor care și-au pierdut pe cineva drag că mint din interese electorale.

S-a mers prea departe! Orban trebuie să plece! Un premier care își tratează cetățenii drept dușmani publici este cel mai ucigător virus pentru România!", transmite PSD, prin intermediul unei postări pe Facebook.

PSD îi solicită premierului Ludovic Orban să se prezinte săptămâna viitoare în Parlament pentru a explica legăturile dintre Guvern şi cazul de corupţie de la Unifarm, a declarat, duminică, senatorul social-democrat Radu Oprea, citat de AGERPRES. „Premierul nu are dreptul să tacă, acuzaţiile sunt mult prea grave şi-l vizează direct şi personal. Trebuie să răspundă la mai multe întrebări pe care îl vedem că le evită şi la toate întâlnirile cu presa nu a răspuns la faptul că există o legătură directă între dumnealui şi administratorul firmei implicate în scandalul de corupţie (...).

Trebuie, de asemenea, să lămurească aspectele relatate în mass-media, dacă a făcut acele intervenţii personale către directorul Unifarm, când i-a cerut să nu rezilieze contractul cu acea firmă, deşi măştile erau de proastă calitate. N-a răspuns niciodată la aceste acuzaţii foarte grave", a spus, citat de GÂNDUL, senatorul în cadrul unei conferinţe de presă.

Un refuz al premierului de a se prezenta în faţa Parlamentului "va fi doar o sfidare jignitoare la adresa poporului român", menţionează Oprea, care consideră că "tăcerea domnului Ludovic Orban va fi, de asemenea, o tăcere complice la scandalul de corupţie de la Unifarm şi, sigur, aşteptăm cu interes ancheta".

Premierul a explicat public de ce nu l-a demis pe Adrian Ionel, directorul Unifarm, cercetat de DNA pentru fapte de corupție, amintește ROMÂNIA LIBERĂ. Ludovic Orban a respins orice acuzație că l-ar fi protejat pe șeful Unifarm, cercetat acum de DNA pentru o mită de 760.000 euro, catalogând drept „o imensă manipulare” încercarea unor oameni politici din PSD de a include Guvernul în acest scandal. „Toată lumea încearcă să creeze o legătură între Guvern şi directorul Unifarm. Deci noi l-am găsit în funcţie pe directorul Unifarm Adrian Ionel, mandatul lui expiră în 14 iulie.

Nu am luat decizia să îl schimbăm pentru că în plină pandemie să stai să umbli la conducerea entităţilor numai dacă am fi avut informaţii suficiente de clare şi de precise am fi putut să-l schimbăm. Nu am avut niciun fel de informaţii nici eu, nici alţi colegi despre faptul că la Unifarm s-ar fi derulat proceduri care nu respectă legea sau că ar fi existat suspiciuni de corupţie. Ăsta e primul şi cel mai important lucru pe care vreau să-l spun.”, a declarat Ludovic Orban la REALITATEA.


Comentarii

Să vezi și să nu crezi! Victor Viorel Ponta felcer în drept tagma cum laudae, e ridicăcat de Haznaua 3 pe un soclu de căcat proaspăt defecat și expus ca ditamai salvator al pensiilor și alocațiilor pentru 5 milioane de suflete românești. Păi, toată gargara asta infectă e o ditamai cacealmaua, anume Ponta NU salva nimic și cam atât. Micțiunea aia a lui de moțiune NU salva nimic nici ea, pentru că nu e prezentată nici o soluție pentru salvarea salvării despre care vomită Ponta. Dar, Haznaua 3 l-a mai prezentat pe Ponta ca cel care nu mai putea pierde prezidențialele din 2014, pentru că Haznaua 3 era atunci plătită generos cu bani de la bugetul țării primiți de către PSD, dar epilogul a fost în 2014 evident câștigarea pierderii prezidențialelor de către acest fariseu împuțit numit Ponta, nimeni altul decât cel mai incompetent și cel mai prost premier din istoria României ultimilor 30 de ani, care are o singură realizare negativă și toxică, anume ruinarea României prin înglodarea țării în alte datorii externe de alte 30 de miliarde euro în numai 3 ani de zile. Ca să nu mai vorbim de galeria de fotbal condusă de Nimeni Ponta, care culmea mai are și pretenția de partid politic, pe când în realitate nu e decât o adunătură de mahala, care depășește cu o iotă ALDE Marghioala lui Tăriceanu care nu va mai intra-n parlament după alegerile generale care urmează. Muie Ponta! Muie PSD!

2 iulie 2020 2:04

Presarul virtual Mda! Victor Ponta aruncă aruncarea cu căcat la mare înălțime, salvând nimic și numai nimic. Parașuta aia anală de la Căcatpital, scrie și ea un articol, ca să umple pagina degeaba, pentru că articolul integral nu pomenește decât de intenția lui Ponta de a salva salvarea respectivă, deci nu există acolo nici măcar un cuvânt concret despre o soluție la problema pensiilor și alocațiilor. Deci, presă de căcat, ziaristă de căcat bună numai pentru servit muie, în rest, numai căcat și miros de căcat aruncat de Ponta sus de tot, foarte sus. Articolul initial scris de o putoare de la Capital văd că e preluat de Haznaua 3 care face o diaree aci lăbărțată aiurea. Metoda cu lozinca lui Ponta e veche, anume, ceea ce confirmă o reminiscență de obicei din vremurile de dinainte de 1990, dacă cineva dintre oficialii statului la nivel central sau local, sau dacă un ziarist zice ceva, trebuie crezut chiar dacă NU a zis nimic concret, numai gestul contează, concret, nimic NU a fost spus și nici NU s-a dat o soluție. Fac o paranteză la declarațiile lui Dragnea care cică explică cum statul paralel l-a dat jos, Dragnea zice niște presupuneri și ipoteze d-ale lui, după care explică rețeta care e simplă, fără să spună nimic despre acea rețetă, numai titlul sau lozinca o să conteze, pentru a aburi sau prosti pulimea boborului credul și naiv sau profan într-ale politichiei. Muie Ponta! Puie Monta! Muie PSD! Muie Capital! mUE!

2 iulie 2020 2:04

mircea la urmatoare rectificare sa fie reduse bugetele institutiilor care si-au triplat bugetele,sa fie reduse indemnizatiile putorilor hulpave ,si va fi bani si pentru alocatii ,pensii si mai raman bani si pentru investitii.

29 iunie 2020 22:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.