Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Au fost ani în care am scris de nenumărate ori despre Mugur Isărescu. De la publicarea fotografiei în care se afla cu grupul tinerilor comuniști aflat în vizită, în 1989 la „ leader bien–aimé et bien respecté” Kim Ir Sen, în Coreea de Nord. De atunci, sistemul îl pregătea pe Mugur Isărescu. Așa că n-a mai crîcnit la contractele firmei sale din Drăgășani și la afacerile SC Măr SRL cu BNR, furnizoare de vinuri, castraveți, mere și alte bunătăți agricole.

N-a reacționat nici dracul! De ce ? Pentru că Mugur Isărescu era folositor sistemului! Avea nevoie de el. Normal că era prezent în Coreea comunistă într-un grup împreună cu Adrian Năstase, Ion Mircea Pașcu și supravegheat de col Marian Ureche, Mugur Isărescu era un băiat cunoscut de la Institutul de Economie Mondială. Cînd au apărut primele amănunte din dosarul de colaborator al Securității, iarăși nu a reacțonat nici dracul. De ce? Sistemul avea nevoie de Mugur Isărescu!

Integral pe CotidianulComentarii

Fra Diavolo Mă tot minunez cum Cornel Nistorescu se screme să slobozească-n bideul gândirii sale, un alt editorial cufurit în nuanțe care de căcare mai conspiraționale și conspiraționiste ocult masonice originare din Coreea de Nord oculto-masonică de sorginte chinezo-marxist-leninisto-stalinistă. Cică, sistemul, adicăcare bonomul trinom masono-iluminat cu feștila lui George Soros, ar fi implicăcat în toată tevatura asta cu desconspirarea lui Mugur Isărescu din postura de colaborator al securității ceaușiste, pentru că n-așa, urmașii și plozii noii securități ne-ceaușiste dă azi, vor să-l dea jos pă Mugur Isărescu, pentru că nenea prezidentul și guvernoiul lui care sunt slugile binomului, care pula calului dă binom o mai fi și ăla, pentru simplul motiv că Mugur Isărescu n-a vrut să laude și să osaneze lozinci slugarnice și ovaționale și ovaționiste la adresa guvernoiului, care trebuie să se-mprumute dă niște munți de bănet, iar aici Cornel Nistorescu tace ca căcatul proaspăt cufurit în boscheți dă un aurolar, nevrând să ne lumineze de motivul pentru care guvernoiul se împrumută. Păi, adică după un alt mandat de guvernăreală PSD în care comunistoizii împuțiți de la PSD au ruinat iar România, făcând datorii imense, acum normal că după curul cu care se screme și gândește Cornel Nistorescu, guvernoiul se împrumută nu pentru că PSD-ul a devalizat bugetul țării, ci numai ca guvernoiul actual să se afle-n treabă. Motiv pentru care-i dau muie și mă cac pe moaca aia împuțită de fariseu pesedist a lui Cornel Nistorescu. Muie! Muie PSD!

16 iunie 2020 23:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.